Særlige rabatter den 22. juli - bare mød op!** Klik HER

I den kommende weekend når deltagerne i Danish Endurance Championship årets midtpunkt. 2019-sæsonen tæller fem løbsweekender med hver to mesterskabsafdelinger, og runde 5 og 6 i den hjemlige langdistanceserie finder sted på Ring Djursland.

Feltet vender tilbage til Danmarks svar på Nürburgring med det kuperede og kurverige forløb i klar erindring. For fire uger siden blev tredje og fjerde løb i Danish Endurance Championship nemlig kørt samme sted, og begge løb endte med sejre til teams i nogle af feltets hurtigste biler. Første løb blev vundet af Gunnar Lisby Kjær/Torben Ingerslev i en Lamborghini Huracan Super Trofeo, mens andet løb havde Michael Nissen i en tilsvarende bil som vinder.

Men at man ikke nødvendigvis behøver en italiensk bil med en olm tyr på fronten for at kunne kæmpe med om sejren, kan United Project Motorsport bevidne. Thue Henriksen/Michael Vesthave jr. stiller op i en franskbygget Mitjet-prototype, og makkerparret formåede begge gange at køre andenpladser hjem – henholdsvis fem og ni sekunder efter de respektive vindere.

Danish Endurance Championship handler i den grad om mangfoldighed. Og udholdenhed. Her oplever man alt fra en fuldblods-Ferrari over tunede standardvogne til en beskeden Peugeot 106 GTI. Alle kæmper de om at tilbagelægge flest mulige omgange i de to et-timer lange løb på Ring Djursland, alt imens det gælder om at sætte mindst mulig tid til ved de obligatoriske pitstops med kørerskifte midt i løbet.

Weekendens afdeling af Danish Endurance Championship kommer også til at byde på en Danmarkspremiere. Hyundai Motorsport Danmark har siden starten af 2018 deltaget i en række udenlandske langdistanceløb med en Hyuindai i30 i TCR, og netop den bil får sin Danmarkspremiere, når Jan Engelbrecht og Søren Jønsson Jönsson giver den gas.

Mini Cart 0

Din kurv er tom