Kør Ferrari

Kør Ferrari på bane

Hos Padborg Park, Danmarks længste racerbane, kan du prøvekøre den legendariske racerbil – Ferrarien. Den ultimative oplevelsesgave til manden eller kvinden, der har alt.

Fordelen ved at køre Ferrari på bane fremfor almindelig vej er naturligvis, at du virkelig kan få fart på og på en sjov og sikker måde prøve kræfter med kurver, bremse og speeder.

Samtidig kan du opleve stemningen på en rigtig racerbane. Padborg Parks bane har fornemme faciliteter for de kørende og dem, der bare er med som gæster. På toppen af hovedbygningen finder I en restaurant, hvor I kan få lidt godt til ganen, mens I nyder udsigten over banen.

Den stejlende hest

Italieneren Enzo Ferrari begyndte tilbage i 1929 at fremstille racerbiler. I 1947 udvidedes produktionen med eksklusive “street-legal” modeller, men mærket fortsatte med at sætte sit stærke præg på motorsport, især Formel 1. Scuderia Ferrari er det eneste hold, der har konkurreret kontinuerligt i Formel 1 verdensmesterskaberne siden begyndelsen i 1950. Blandt de berømte kørere er Michael Schumacher, Kimi Räikkönen, Felipe Massa og Fernando Alonso.

En sort stejlende hingst (Cavallino Rampante) på et kanariegult skjold toppet med italienske flagstriber har været Ferraris symbol siden starten.

Gavekort til kør selv Ferrari

I vores webshop kan du bestille gavekort til forskellige setups – kør selv Ferrari eller kør med en rigtig racerkører. I begge tilfælde nyder du godt af Padborg Parks 2.150 meter lange bane, der omfatter fire højresving, fem venstresving og en chikane. Med en pro ved rattet kan du komme helt ud til kanten i løbet af tre runder eller ca. 6.500 meter asfalt. Der er tale om en Ferrari 348 TS – 3,4 liters V8 med 300HK.

Formel 1-racer

Som alternativ til Ferrari kan du få lov at køre i en Formel 1-racer, som har deltaget i VM-løb. Kør selv-varianten indbefatter en grundig introduktion til vores bane, træning i vores simulator og gennemkørsel af banen i en af vores Formel 2000-racere. Herefter kan du sætte dig bag rattet i den ægte vare.

Egen bil

Du kan også leje banen til test af din egen bil. En Track Day på Padborg Park er for alle som ønsker at blive bedre bilister og gerne vil udforske egne bilers formåen. Mange hestekræfter er ikke et krav – din bil skal blot være synet og funktionsdygtig.