Super GT simulator

Lej en Super GT simulator

Leder du efter noget helt særligt til din næste fest, reception eller produktpræsentation, kan vi levere en Formel 1 simulator. Det koster 6.000 kr. pr. dag, men så kan dine gæster også i trygge omgivelser prøve kræfter med legendariske racerbaner rundt omkring i verden. Vores Super GT simulator er bevægelig, meget livlig og livagtig.

Ønsker I at leje vores Super GT simulator i mere end én dag, kan det sagtens lade sig gøre. Kontakt os for et uforpligtende tilbud. http://padborgpark.dk/kontakt/

En time i en Super GT simulator

I kan prøve simulatoren på Padborg Park for 600 kr. pr. time. Samtidig kan I opleve stemningen på Danmarks længste racerbane, der dagligt bruges til køretekniske kurser, biltest, motorcykeltest, firmaevents mv. Tirsdage, onsdage og lørdage står Padborg Park til rådighed for motorsports arrangementer, eksempelvis Danish Endurance Championship. DEC er, som titlen antyder, et langdistanceløb: Hver bil, der stiller til start, har minimum 2-3 kørere, hvilket stiller store krav til samarbejdsevner, udholdenhed og taktisk snilde.

Danmarksmester ved rattet

Tom Pedersen, der er direktør i Padborg Park, har med stor succes deltaget i Danish Endurance Championship. I 2007, 2009 og 2010 blev han Danmarksmester i division 2. Det er Tom Pedersen, der sidder ved rattet, hvis du har mod på mere end vores Formel 1 simulator, og ønsker at køre banen rundt for fuld hammer.

Hos Padborg Park har du også mulighed for selv at hive en af vores Formel 1 racere rundt i svinget. Det kræver dog indledningsvis øvelse i vores simulator samt kørsel i en Formel 2000-racer, så du bliver fortrolig med banen, inden du bliver spændt fast i den ægte vare..

Vores Formel 1 kursus incl. simulator er gaven til manden, der virkelig skal forkæles. Vi tilbyder kurser af en eller to dages varighed.

Tjek vores liste over steder, hvor I kan spise og sove, når I er på kursus http://padborgpark.dk/banen/bo-og-spis/. I er også meget velkomne til at bestille bord i Padborg Parks egen restaurant, hvor I kan nyde en god middag med udsigt til racerbanen.