Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Der kommer til at være flere BMW’er i feltet, når årets Danish Endurance Championship senere på året skydes i gang med sit nye afviklingsformat, der byder på to et-times lange løb med indlagt køreskift. Flere BMW-kørere har således meldt deres ankomst.

Det gælder eksempelvis det nye makkerpar Brian Mikkelsen og Kenneth Løndal. Sidstnævnte var netop med ved Padborg Parks 2017-finale, hvor det nye løbsformat blev afprøvet, og hans BMW M3 E46 viste sig at passe perfekt til klassen. Bilen har han tidligere vundet med i dels Special Saloon Car, dels Youngtimer-klassen, og det er faktisk også fra sidstnævnte klasse, at hans makker kommer. Kenneth Løndal har nemlig i flere år været en af de absolut bedste kørere i den hurtigste af de tre divisioner, som indgår i Youngtimer-divisionen, hvor han også har kørt BMW, så han er godt forberedt til at være med i Danish Endurance Championship.

En anden BMW, som årets sæson kommer til at byde på, er den helt specielle BMW E30, som tyske André Jaschinski kommer med.

Bilen har han bl.a. anvendt i den tyske DMV BMW Challenge, ligesom han i forgangne sæson også optrådte med den på Padborg Park i forbindelse med Rennsportsgemeinschaft Schleswig-Holsteins løb på banen. Og det er en meget speciel BMW, for i sin tid var E30-modellen født med enten en fire- eller sekscylindret rækkemotor, men André Jaschinski er gået all-in og har monteret en V8-motor på fire liter, som yder knap 300 hestekræfter.

Endelig har Michael Bergmann, der bl.a. er kendt fra DS3 Cuppen og OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, meldt sin ankomst til Danish Endurance Championship i en Porsche.

Mini Cart 0

Din kurv er tom