Padborg Parks egne events og gaver til dem der har alt. Tryk HER

Weekenden i det sønderjyske kommer til at byde på masser af fart og drama. Det sker, når Padborg Park arrangerer årets Padborg Park MC Prix. Her vil en række af Danmarks bedste motorcykelkørere kæmpe om at komme først over målstregen på Danmarks hurtigste racerbane.

Padborg Park MC Prix er årets tredje afdeling af Danmarksmesterskaberne i Road Racing – den absolut hurtigste form for sport i Danmark. De bedste Road Racing-kørere på de hurtigste maskiner vil få speedometernålen helt op og dirre ved godt 240 km/t, inden der skal bremses for enden af Padborg Parks 700 meter lange langside.

De største hastigheder vil kunne opleves i det kombinerede felt for SuperBike og SuperStock 1000. Det er her, at de største motorcykler er til start, for ikke at nævne nogle af de bedste danske navne. Steven Tirsgaard, Give, og Jan Jespersen, Herlev, starter på henholdsvis deres BMW og Hondaer i det såkaldte SuperStock-trim, der ikke tillader nær så mange modifikationer som i SuperBike-klassen, hvor Michael Møller Pedersen, Nykøbing Mors, kommer til start med den Aprilia-maskine, som han har vundet alle årets DM-løb med.

SuperStock 1000 og SuperBike bliver de hurtigste klasser, men derfor vil der også være en lang række andre maskiner og ejermænd, som vil give den gas ved Padborg Park MC Prix.

Det gælder ikke mindst i SuperStock 600 og SuperSport-klasser, der vil starte samlet. Her er der lagt op til nogle spædende løb, hvor de erfarne gutter møder de kommende talenter. John Høj, Hornslet, og René Prang, Hammel, har ikke blot flere titler på deres CV, men også en erfaring, som siger Spar To til det meste. Men det er også den kommende generation, som d’herrer Høj og Prang er oppe imod. Bonny Laursen, Horsens, og Christopher Gøth, Farsø, er to af tidens største talenter indenfor dansk Road Racing, og det skal blive spændende at følge dem i kampen mod de erfarne rotter.

Padborg Park MC Prix kan præsentere et fuldt program. Udover de forskellige SuperStock-, SuperBike- og SuperSport-klasser tæller programmet på Padborg Park også to løb med klassiske motorcykler foruden et fuldt felt af kartingkørere fra KZ2-klassen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom