Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Der er naturligvis masser af oktan i luften, når Padborg Park i weekenden den 1.-3. juni afvikler jubilæumsudgaven af Danmarks Hurtigste Bil. På racerbanen skal der både kæmpes om på kortest mulig tid at tilbagelægge 201 meter fra stående start, og om at kunne lægge de tykkeste røgfaner ud over anlægget, når der driftes gennem de mange skarpe sving.

Men Danmarks Hurtigste Bil sørger også for at levere andet til øregangene end motorbrøl og lyden af hvinende dæk. Der er også sørget for fed musik for de tusindvis af gæster til bilfestivalen.

Fredag aften er det den danske dance-pop-duo Infernal, som starter festen. Og at starte festen er bestemt noget, som Lina Rafn og Paw Lagermann kan. I den brede offentlighed er de typisk mest kendt for From Paris to Berlin fra 2004, men selv om bandet faktisk har været aktiv på den danske musikscene i mere end 20 år, er det ikke bare de gamle numre, man spiller. I midten af maj lancerede man således sin seneste single Made You Love Me, som det festglade publikum ved Danmarks Hurtigste Bil naturligvis også kommer til at høre.

Traditionen tro er der også en række af Danmarks bedste DJs, som er med til at levere musikken.

DJ Kropz vender således atter tilbage til Danmarks Hurtigste Bil. Her styrer han skiverne såvel fredag som lørdag aften, og om lørdagen får han også følge af kollegaen DJ Wigan.

Men lørdag aften er der også live musik fra scenen.

8Ball med den danske trio Ronnie Lennett, David Bertelsen og Jakob Hammer præsenterer et udpluk af deres bagkatalog, som opfatter et album og 13 singler, mens det tyske DJ- og producerteam Sash! også sørger for musikken lørdag aften.

Mini Cart 0

Din kurv er tom