Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Der bliver bulder og brag, når Padborg Park i weekenden holder sit sidste store publikumsløb inden sommerferien. De historiske biler og sportsvogne er naturligvis i overtal, når racerbanen tæt ved den dansktyske grænse afvikler sin årlige historiske weekend, men en klar publikumsfavorit bliver helt sikkert også Sunoco Special Saloon Car-klassen.

Sunoco Special Saloon Car er dansk bilsports bulderklasse, der i år kan fejre sin sæson nummer 40, og det kommer til at ske med det flotteste felt i flere år på Padborg Park.

Veteranen Jørgen Hansen, Fjenneslev, må som forsvarende mester være den oplagte favorit til at vinde de tre løb, som Sunoco Special Saloon Car-kørerne skal afvikle på Padborg Park, men den hurtige Porsche-kører vil uden tvivl komme under hårdt pres. Christian Siepmann, Risskov, er i gang med sin anden sæson i klassen, og efter et læreår i sin BMW M3 GT2 har han nu virkelig fået fart i bilen, hvor han med bl.a. tre sejre og en maksimumscore i den seneste mesterskabsafdeling fik bragt sig i front for mesterskabet.

Johannes Graversen, Trige, har næsten været fast inventar i klassen siden dens start i halvfjerdserne, og han har også tilmeldt sig løbsweekenden på Padborg Park. Det sker med den racerbil, som vel nok har været kørt i flest år af den samme kører på de danske baner, nemlig den lille røde Fiat X1/9 Turbo, som med sin store bagvinge og lejlighedsvis stikflamme fra den lille turbomotor altid er et hit på racerbanerne.

Feltet i Sunoco Special Saloon Car vil tælle mere end 20 biler, der næsten er så forskellige, at den eneste lighed består i de fire hjul, som giver dem kontakt med asfalten. Her er alt fra Ferrarier og andre sportsvogne til hjemmebyggede biler som den Peugeot 106 Maxi, Peter Normann, Viborg, og den Opel Corsa, Martin Vedel Mortensen, starter med. Men man kan også opleve flere biler med en fortid fra DTC-serien. Hans Hartmann, Herning, starter således i år med en eks-DTC-Honda Accord, og den har han haft mange spændende dueller med i den mindste af klassens fire divisioner, hvor han kæmper mod Martin Vedel Mortensen.

Udover Sunoco Special Saloon Car tæller programmet ved den kommende løbsweekend også Dansk Drifting Serie, Formel Ford, Yokohama 1600 Challenge, Syver Cup samt de historiske biler, der er inddelt i tre aldersperioder foruden et felt for formelbiler.

Mini Cart 0

Din kurv er tom