Padborg Parks egne events ** Klik HER

Den perfekte gave til mænd med benzin i blodet

Når man skal finde gaver til mænd, der har alt, er ofte værd at overveje en oplevelsesgave. Stadig flere danskere giver gavekort med oplevelser, og det gælder ikke mindst kvinder, der har svært ved at finde endnu en ting til “herreværelset”. Og er din mand, far, bror eller søn til fart og spænding på fire hjul, så har vi et udvalg af oplevelsesgaver, der med sikkerhed vil falde i god jord.

Skal du finde den rette gave til manden, du holder af, er det vigtigt at tænke utraditionelt. Mange gaver til mænd bliver byttet eller ligger ubrugte hen. Mænd er naturligvis lige så glade for materielle ting som kvinder, men det kan være svært at ramme plet, fordi vi automatisk drages imod de ting, som vi selv ville blive glade for. Derfor kan det immaterielle være en bedre gave, og et gavekort giver ofte modtageren mulighed for selv at have indflydelse på detaljerne.

Her hos Padborg Park tilbyder vi en bred vifte af muligheder for at finde gaven til manden, der holder af fart og spænding. Her kan han give den gas i en KTM X-Bow, Lotus Elise eller måske endda i en Mitjet. Med en professionel racerkører bag rattet styres bilen i høj hastighed gennem banens mange sving, så han rigtig kan mærke, hvad køretøjet kan præstere. Der er også mulighed for at køre selv efter en grundig introduktion, så han kan prøve at træde i en racerkørers sko for en stund.

Gaven til konfirmanden der elsker ræs

Et gavekort til Padborg Park er af samme årsag også den perfekte gaveidé til konfirmanden, der kan få en high-speed oplevelse med en af vores instruktører eller opleve motorsporten helt tæt på som tilskuer til et af de mange events og arrangementer, der hvert år finder vej til vores bane.

Køretekniske kurser er også en god gave

Vi gennemfører desuden også motorcykelkurser, der træner færdigheder i kurveteknik, bremseteknik og acceleration for hhv. begyndere, øvede og pro-motorcykelkørere. Holdinddelingen sker i første omgang efter deltagernes egen vurdering af deres kompetenceniveau, men efter første pas vil der være mulighed for at blive flyttet til et andet hold. Er du derfor på udkig efter en gave til manden, der altid har drømt om at lære at køre på motorcykel eller ønsker at skærpe sine færdigheder, så er dette et oplagt valg.

Vi tilbyder naturligvis også køretekniske kurser for de firehjulede, hvor deltagerne kan køre i egne eller vores biler. Anlægget rummer glatførebaner samt sving, der bruges til at træne bremse- og undvigemanøvrer. Se vores mange muligheder for oplevelsesgaver her, og find gaver til mænd i alle aldre.

Mini Cart 0

Din kurv er tom