Team Padborg Park siger TAK for 2023** Klik HER

Danmarks Hurtigste Bil 2023

 

 

Køb billet til DHB 2023 HER!


Deltagerbilletter (201 meter, Drift og brændercamp) – klik her!

Ledsagerbilletter (ledsagere/mekanikere til deltagere) – klik her!


DHB 2023 afholdes fra den 26-28 maj på Padborg Park!

Vi åbner fredag, så glæd dig til en hel weekend fyldt med vanvittige ræs, vilde shows, kæmpe fest, god stemning, glade mennesker og sidst men ikke mindst; biler, biler og biler!

Glæd dig til:

201-meter-race med både gadebiler og unlimited klassificerede biler, der overgår dine vildeste fantasier.

Danmarks vildeste drifting til DHB drift challenge

Brænderpladsen! Brænd mest mulig gummi og lav det vildeste show. NYT: Nu også åben i løbet af dagen!

Stor udstillergade med spændende tilbud

Kæmpe fest med kendte kunstnere HVER aften!

Og MEGET mere! Vi ses til Danmarks største bilfestival

Mens vi venter på DHB 2023 kan du se aftermovie fra 2019 her:


Find al nødvendig info her :

 

Danmarks Hurtigste Bil – Danmarks største bilfestival

Siden 2016 har vi her hos Padborg Park stået for det årlige arrangement ’Danmarks Hurtigste Bil’, der kan spore sine rødder helt tilbage til 1998. Allerede dengang var det en fest for motorsportsentusiaster i alle afskygninger og med tiden er det kun blevet endnu vildere. Bilerne er nemlig blevet endnu flere, og endnu hurtigere, og siden arrangementet er landet hos os, har vi gjort vores for at gøre Danmarks Hurtigste Bil arrangementet til den perfekte blanding af seriøs motorsport, fest og farver. Hver eneste år tilbyder vi derfor danskerne en hel weekend fyldt med ræs, fede biler og et væld af konkurrencer, der spreder god stemning blandt både deltagere og tilskuere. Ønsker du at blive en af dem? Så tag et kig her ovenfor, hvor du både finder billetter og yderligere information om, hvad Danmarks Hurtigste Bil arrangementet har at byde på.

Selvom det primære fokus naturligvis er bilerne og kærligheden til dem, så inviterer vi med Danmarks Hurtigste Bil arrangementet også til fest af en helt særlig kaliber. Når vi åbner dørene, kan du derfor gå op opdagelse blandt udstillere, vilde shows og et væld af motorsport-challenges. I tillæg hertil sørger vi for god underholdning, og hver aften kan du dyrke den gode stemning sammen med en række kendte kunstnere. Hos Padborg Park gør vi nemlig vores for at bidrage til Danmarks Hurtigste Bil arrangementets stolte tradition, så alle tilstedeværende kan få en uforglemmelig oplevelse. Er du vild med biler, racerløb, fart og spænding, så tag til Danmarks største bilfest her hos Padborg Park, og fest med ligesindede motorsportsentusiaster hele weekenden igennem. Og er en enkelt weekend ikke nok, så kan du også altid tage et kig på de mange andre motorsports-events, der hvert år finder vej til vores bane.

Mini Cart 0

Din kurv er tom