Padborg Parks egne events ** Klik HER

Det er med spænding i kroppen, at deltagerne i OK Legend Car Cuppen er gået på en velfortjent sommerpause, efter at de har deltaget i forårssæsonen fjerde og sidste løb på FDM Jyllandsringen. Kampen har bølget frem og tilbage henover foråret med forskellige løbsvindere, men faktum er, at to kørere nu som to ægte duellanter står næse mod næse i kampen om årets mesterskab.

Vi taler om Kenneth Jensen, Langå, og Jesper K. Egebart, Børkop. Den pointforskel, der var før Sommerløbet, er nu udraderet, og man skal til at tælle sejre, andenpladser og deslige for at finde en afgørende forskel mellem dem.

 

Den forskel, der var mellem dem på FDM Jyllandsringen, bestod langt hen ad vejen i forskellen mellem weekendens konkurrenceelementer. Tidtagningen blev ramt af et kraftigt regnvejr, og her kunne den regerende mester Kenneth Jensen udnytte sin rutine til at sætte hurtigste tid og score maksimumpoint foran Jesper Egebart. Men i løbene var det lige omvendt. Her tog Jesper Egebart to sejre med Kenneth Jensen halsende efter på to andenpladser. Og det løb, som de to kørere ikke dominerede, blev i stedet styret af Frederik Nymark, Hadsten, og Kevin Verner Jensen, Silkeborg.

Det to teenagere blev hjulpet på vej af en af flere safety car-perioder, som prægede weekendens tre løb. I det konkrete tilfælde var det Freddie Veje, Kirke Hyllinge, og Villy Jørgensen, Padborg, som kolliderede umiddelbart efter at de havde passeret startstregen, og deres tidlige exit fik også en indvirkning på mesterskabsstillingen i Old boys-kategorien.

Her var Freddie Veje nemlig i en komfortabel føring inden Sommerløbet, men uden et eneste point fra de tre gennemførte løb på FDM Jyllandsringen, rutsjede han fra første- til fjerdepladsen i tabellen. Den anføres nu i fællesskab af Anders Eriksen, Hadsten, og Brian Steen, Trustrup, mens Lars Mogensen, Silkeborg – der slog en kolbøtte i årets sæsonpremiere – blot er få point fra at nå toppen!

Mini Cart 0

Din kurv er tom