Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

De to løb i Danish Endurance Championship, der blev kørt på Padborg Park i forbindelse med Flexlease.nu Night Race, endte begge med sejre til teams, der rådede over feltets aktuelt hurtigste racerbil – en Lamborghini Huracan Super Trofeo. Men det er et team med en BMW – United Project Motorsport – som fører den vigtigste konkurrence, distancemesterskabet.

Ved Flexlease.nu Night Race kunne Danish Endurance Championship notere sig for et af sine største felter siden løbsseriens start i 2006. 36 mandskaber med lige så mange biler var tilmeldt. 34 startede fredagens timelange løb, hvor 27 blev klassificeret. Lørdag startede 32 biler løbet over 50 minutter, hvor 28 fik det ternede flag at se.

Et af dem, som kun én gang fik det ternede flag at se, var Dream Concepts Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo. I det første løb havde duoen Michael Nissen og den tidligere Formel 1-kører Nicolas Kiesa været flyvende. De vandt løbet med en hel omgangs forspring til nærmeste rival, og den hurtigste omgangstid, som Nicolas Kiesa satte allerede på løbets anden omgang, var slet ikke i fare for at blive slået på de efterfølgende 54 omgange.

I andet løb nåede makkerparret ikke så langt. Efter en snurretur og et sandkassebesøg indenfor det første kvarter var makkerparret ude af løbet. Det blev til gengæld ganske spændende.

En safety car-episode kort før tidspunktet for det obligatoriske pitstop og kørerskifte blev udnyttet til fulde af MB Racings Mercedes SLS AMG GT4, der havde debut i Danish Endurance Championship. Johnny Andersen kørte tidligt i pit og overlod bilen til Ronnie Bremer, som – da alle teams havde været i pit – lå på førstepladsen. Forspringet var på over et halvt minut, men bagfra kom flere hurtigere biler. Den hurtigste af disse – en Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo med Ulrik Larsen og Michael Holden – nærmede sig med hastige skridt. På den tredjesidste omgang kom den italienske sportsvogn forbi, overtog føringen og vandt løbet generelt.

Men trods de to Lamborghini-sejre er det en helt anden bil, som fører kampen om distancepokalen i Danish Endurance Championship.

Dennis Nymand kørte ikke bare United Project Motorsports BMW Z4 til en andenplads i sin klasse, men fik tilbagelagt så mange omgange, teamet nu har overtaget førstepladsen i kampen om distancepokalen. Inden finaleweekenden på Padborg Park i midten af oktober har United Project Motorsport et forspring på 11,0 kilometer til Lisby Racings Lamborghini Huracan Super Trofeo Evo på andenpladsen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom