Næste event →Asetek SimSports Finaleløbet 16. og 17. oktober 2021

Firma / Gruppe arrangement

Firma / Gruppe arrangement med fokus på teamwork

Har du og dine medarbejdere/venner  mod på et anderledes  arrangement, er du kommet til rette sted. Padborg Park får adrenalinen i gang, når deltagerne skal konkurrere om kørerskift, tankstop og dækskifte, inden det går løs med high-speed-ture på banen.

Med vores 2.150 meter er vi landets længste motorbane, og her kæmper de bedste racerkørere om Danmarksmesterskaberne. Igennem sæsonen deltager et væld af forskellige løbsklasser på to og fire hjul ved de fem løbsweekender på Padborg Park. Se vores løbskalender – https://padborgpark.dk/motorsport/lobskalender/

Bliv racerkører for en dag

Vi har et stort udvalg af biler, som I kan prøve kræfter med. I kan køre biler fra 120 hestekræfter og helt op til 650 hestekræfter. I kan f.eks. køre i en ægte Ferrari fuldblodsracer, alene eller med en professionel racerkører, som styrer bilen helt ud på grænserne gennem banens mange sving. Vi har også en simulator, hvor I kan prøvekøre de legendariske racerbaner rundt omkring i verden i både Formel 1, Rally og DTC løb. Simulatoren er bevægelig og meget livlig og trækker op til 2 G under kørslen.

Et  arrangement hos Padborg Park kan afvikles både dag og aften, efter fyraften, som mødeafslutning, teambuilding eller i forbindelse med produktpræsentationer. Udover fantastiske forhold for fartglade, kan vi tilbyde mødelokale og restaurant med udsigt til kørebanen.

Pole position til race

Teamwork er en essentiel del af motorsport. Et firma arrangement med ræs starter blødt med lidt at spise og drikke. Herefter inddeles deltagerne i hold, som trækker lod om biler og instruktører. Det hurtigste hold sikrer sig pole position til race, hvilket stiller store krav til holdets samarbejdsevner. Optankning, dækskifte, passagerskifte og fastspænding giver sved på banen, når det skal gå hurtigt. Når alle deltagerne har været igennem, afsluttes vores firma arrangement naturligvis med præmier og pokal til bedste hold.

Dét er udgangspunktet, men vi sammensætter et arrangement helt efter jeres ønsker – kontakt os for et uforpligtende tilbud. https://padborgpark.dk/kontakt/fa-et-tilbud/

For medarbejdere eller kunder, der gerne vil udforske deres egne biler, kan vi arrangere en track day. Det kræver blot en synet bil i god stand og en ambition om at blive bedre bilist på en sjov og sikker måde.

Mini Cart 0

Din kurv er tom