Næste event →Asetek SimSports Finaleløbet 16. og 17. oktober 2021

Firmaarrangement

Står du og skal planlægge et forestående firmaarrangement? – hos Padborg Park kan vi tilbyde mange forskellige løsninger, hvor der leveres enestående oplevelser fulde af fart, adrenalinsus, sjov og teambuilding. Uanset om arrangementet er med kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere eller andre, er samtlige deltagere garanteret underholdning i særklasse med vores tilbud om firmaarrangementer.

Padborg Park er Danmarks længste motorbane og byder på udfordringer, der gør, at den blandt andet anvendes til Danmarksmesterskaber for landets bedste racerkørere. Du behøver dog ikke at være født med benzin i blodet, eller en hang til at lade adrenalinen få frit løb, for at nyde et oplevelsesrigt firmaarrangement på Padborg Park. Her er oplevelser for enhver, og vi sørger naturligvis for både sikkerhed og grundige instruktioner. Lotus Elise, Porsche, KTM X-Bow, Ferrari, Legend cars og en ægte Formel 1 racer er blandt de biler I kan opleve på Padborg Park, både som passager og fører.

Få et firmaarrangement der lever op til forventningerne

Padborg Park byder på mange forskellige former for firmaarrangementer. Vi er meget lydhøre over for vores gæsters specifikke ønsker og tilpasser gerne vores løsninger efter hvert enkelt firma. Dermed kan du og de øvrige deltagere få de bedst mulige oplevelser.
Vores firmaarrangementer omfatter blandt andet:

boks-firmadysten  boks-teambuildingboks-SuperGT-simulator boks-lej-banen boks-dtm-event
og mange flere Langt de fleste events involverer vigtigheden af et godt teamwork, hvor der blandt andet skal arbejdes sammen om kørerskift samt diverse opgaver i forbindelse med et pitstop i jeres motorsport event. Der er ligeledes mulighed for både spisning og overnatning.

Vi står altid klar til at lytte til dine specifikke ønsker, samt behov, og skræddersyr gerne uforpligtende tilbud til dig

Du er altid velkommen til at kontakte os med dine ønsker til en spændende og fartfuld dag. Vi gør vores ypperste for at skræddersy en løsning, der bedst muligt tilgodeser disse.
Klik på nedenstående banner, skriv om jeres ønsker og lad os vende tilbage hurtigst muligt med et uforpligtende tilbud.

firmaarrangement

Mini Cart 0

Din kurv er tom