Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Perfekt forårsvejr, fyldte tribuner og premiereløb for to nye klasser. Det blev slutfacit, da Padborg Park i weekenden med årets OK Mobil 1 Padborg Open ikke blot indledte sin 2015-sæson, men også årets sæson på de danske asfaltbaner.

2015-Bane-Supeetourisme-04

Stor fokus var der på den nye klasse Danish Superturisme Turbo, hvor kendte profiler som Michel Nykjær, Næstved, og Michael Outzen, Ringe, var i kamp med unge, fremadstormende navne som Mikkel Mac, Helsingør, og Frederik Mortensen, Fredensborg. I det første heat kørte Mikkel Mac sig fra en startposition som nummer tre til en føring, som han holdt til mål, men i det andet heat var hans avancement ikke nært så effekt, og her var det i stedet Michel Nykjær, som kom først over målstregen.

 

2015-Bane-Supermotard-03I finalen var der lagt op til en dyst mellem Michel Nykjær og Michael Outzen, men umiddelbart efter, at Michel Nykjær som den første deltager kørte i pit for at foretage sit obligatoriske dækskifte, blev det nødvendigt at indsætte en safety car, da Mikkel Mac var kørt af banen. Imidlertid betød en procedurefejl, at safety car-perioden ikke blev afviklet korrekt, og derfor valgte løbsledelsen at rødflage løbet og dekretere resultat på baggrund af de fem første omgange. Dette betød, at Michael Outzen blev udråbt som vinder foran Frederik Mortensen og med Johan Jokinen, København, på tredjepladsen.

 

En anden nyhed ved OK Mobil 1 Padborg Open var indvielsen af den nye Supermotard-bane for motorcykelkørere. Baneforløbet kombinerede elementer fra speedway, motocross og road racing, og her viste Simon Vilhelmsen, Middelfart, sig som en sand triumfator, da han vandt de to heats med henholdsvis 23 og 19 sekunders forspring.

 

OK Mobil 1 Padborg Open talte også en drifting-konkurrence, der blev vundet af Jimmi Hansen, mens Lasse Rolighed, Daugård, triumferede i forårscuppen for OK Mobil 1 Legend Car, hvor han vandt begge heats.

Mini Cart 0

Din kurv er tom