Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

2015-Bane-Legend-06

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen fortsætter med at sætte nye rekorder. Ved den forrige mesterskabsafdeling i forbindelse med Classic Race Aarhus nåede man op på 39 deltagere, og når årets tredje afdeling søndag køres på Ring Djursland, topper man den rekord. Hele 40 kørere er tilmeldt Midsommerløbet, og det er ikke bare rekord. Det er også det maksimale antal biler, som må komme til start i et løb på den kuperede racerbane!

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er i denne sæson jævnbyrdig som aldrig før.

Kenneth Jensen, Langå, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Nicholai Sørensen, Sindal, er de tre kørere, som har delt årets seks løbssejre mellem sig, og selv om sidstnævnte kører gjorde rent bord med at hattrick på gadebanen i Aarhus, er det ingen af de tre, som har lagt sig i spidsen af mesterskabet.

Det har Nils Kvorning, Viborg, til gengæld. Han var med i de første sæsoner af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, men har siden holdt en pause fra sporten. Men i år har han gjort comeback, og det virker ikke, som om han har glemt at styre en af de små amerikanske femottendedels biler rundt på banen. Ej heller at han er blevet overvældet over den langt større konkurrence, som i dag hersker i klassen i forhold til dengang, hvor han var med første gang. To andenpladser blev det til ved mesterskabspremieren på Ring Djursland i forrige måned, ligesom han også to gange var på podiet ved Classic Race Aarhus. Sammen med andre solide resultater har det bragt ham frem på førstepladsen i tabellen, men hans føring er marginal. Nicholai Sørensen og Kenneth Jensen på anden- og tredjepladsen følger lige efter med henholdsvis tre og ni points afstand.

Med 40 kørere i feltet er det dog ikke givet, at det bliver Kenneth Jensen, Niels Kvorning, Nicholai Sørensen eller Kevin Verner Jensen, som efter Midsommerløbet på Ring Djursland vil kunne gå på sommerferie på førstepladsen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Søren Zylauv, Holsted, og Christian Høgh, Aarhus, er to andre kørere, som har været på podiet i de hidtil kørte mesterskabsafdelinger, og da begge er med i top 5, har de et godt afsæt til at kunne avancere yderligere i tabellen.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører alle sin tre løb søndag på Ring Djursland.

Mini Cart 0

Din kurv er tom