Næste event →Finaleløbet 16. og 17. oktober 2021

Gaven til ham

Hvad giver man manden, der har alt?

Det kan indimellem være en udfordring at finde den perfekte gave til manden. Tøj, ting til hjemmet, blomster, chokolade osv. står sjældent højt på mandens ønskeliste. Oplevelsesgaver falder derimod ofte i god jord – hvis man rammer rigtigt.

Padborg Park tilbyder gaven, der med garanti vækker glæde hos alle fartglade drenge. Vi er Danmarks nyeste kombinerede køretekniske anlæg og racerbane. Vi er også landets længste motorbane, der bruges af professionelle racerkører til bl.a. Danmarksmesterskaberne.

Skal kæresten, konfirmanden eller farmand forkæles, er Padborg Park et paradis for mænd med benzin i blodet. Piger er naturligvis også velkomne til at prøve kræfter med vores hurtige biler.

Kør  Formel 1-racer, KTM Xbow, Lotus, Mercedes, BMW, Audi og snart Corvette

Gaven til ham kan eksempelvis være en tur i en KTM Xbow.  Du kan selv sidde ved rattet, og med en instruktør ved rattet kan du kommer helt ud til kanten gennem banens fire højresving og fem venstresving.

Eller hvad med en tur i en ægte Formel 1 racer? Padborg Park tilbyder gavekort til egen kørsel eller kørsel med en rigtig racerkører. Kontakt os for udformningen af gaven til ham. Gavekortet kan enten sendes til dig eller direkte til ham. Her på siden kan du vælge størrelsen på gavekortet alt efter dit budget. https://padborgpark.dk/produkter/formel-1/

Du kan også tjekke vores events HER

I webshoppen kan du også bestille billetter til løb og tribune

Træn køreteknik

Det er muligt at benytte Padborg Park i egen bil – vi har glatførebaner samt sving, der kan bruges til at træne bremse- og undvigemanøvrer.

Er I et firma eller en forening, der søger teambuilding aktiviteter, kan Padborg Park tilbyde handlingsmættede events, hvor I kan konkurrere indbyrdes om hurtige chaufførskift, dækskift og optankninger, hvorefter turen går for fulde gardiner rundt på banen.

Pro bag rattet

Padborg Park drives af Tom Pedersen, og allerede som 15-årig blev Tom Pedersen, der er født i 1981, jysk/fynsk mester i karting. Siden fulgte endnu flere sejre, bl.a. Scandinavian Formula Renault Cup. Fra 2006 til 2010 har Tom Pedersen været aktiv i Danish Touringcar Championship, hvor han har vundet intet mindre end ni løb.

Se vores store udvalg af oplevelsesgaver og muligheder under GAVEKORT

https://padborgpark.dk/shop/koer-selv/gavekort/

Mini Cart 0

Din kurv er tom