Padborg Park er i sommerhumør Juli måned med Rabat** Klik HER

Gaven til manden

En spændende gaveidé

Gaven til manden, der har alt, er ofte en oplevelsesgave. Stadig flere danskere giver gavekort med oplevelser, ikke mindst kvinder, der har svært ved at finde endnu en ting til “herreværelset”.

Er du på jagt efter gaven til manden, du holder af, er det vigtigt at tænke utraditionelt. Mange gaver til mænd bliver byttet eller ligger ubrugte hen. Mænd er naturligvis lige så glade som kvinder for materielle ting, gadgets eksempelvis, men det kan være svært at ramme plet, fordi vi automatisk drages imod de ting som vi selv ville blive glade for. Derfor kan det immaterielle være en bedre gave, og med et gavekort kan manden selv sammensætte detaljerne i gaven.

Padborg Park har en bred vifte af muligheder for at finde gaven til manden, der holder af fart og spænding. Her kan han give den gas i en KTM Xbow Formel 1-racer, Lotus Elise, Mercedes C280 mv. Med en professionel racerkører bag rattet styres bilen i høj hastighed gennem banens mange sving. Der er også mulighed for at køre selv efter en grundig introduktion i vores simulator.

Gaven til konfirmanden

Et gavekort til Padborg Park er den perfekte gaveidé til konfirmanden, der kan få en high-speed oplevelse med en af vores instruktører eller prøve kræfter med de verdensberømte racerbaner i den meget livlige simulator.

Amerikanske trediverbiler og Formel 1 racer.

Et gavekort til vores Legend Car event giver mulighed for at køre i en kopi af en amerikansk trediverbil i 5/8-dels størrelse. Motoren er en 1.200 cm3 Yamaha, som yder 130 hk – og dermed en spændende udfordring for de fleste.

Vi har også en  Formel 1 racer i parken –  Padborg Park stiller naturligvis kørerdragt, racersko, handsker og styrthjelm stilles til rådighed.

Køretekniske kurser

Vi gennemfører motorcykelkurser, der træner færdigheder i kurveteknik, bremseteknik og acceleration for hhv. begyndere, øvede og pro. Holdinddelingen sker i første omgang efter deltagernes egen vurdering af deres kompetenceniveau. Efter første pas vil der være mulighed for at blive flyttet til et andet hold.

Vi tilbyder naturligvis også køretekniske kurser for de firehjulede, hvor deltagerne kan køre i egne eller vores biler. Anlægget rummer glatførebaner samt sving, der bruges til at træne bremse- og undvigemanøvrer.

Se vore mange muligheder for oplevelsesgaver under GAVEKORT

https://padborgpark.dk/shop/koer-selv/gavekort/

Mini Cart 0

Din kurv er tom