Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

HT Motorsport står overfor sin tredje sæson i Danish Endurance Championship, og i år har man valgt at skifte klasse. Hidtil har man deltaget i division 1 for de mindste biler, men med virkning fra 2016 vil trioen Henrik Thomsen, Jacob Ladefoged og Niels Rasmussen styre en Renault Clio III rundt på racerbanerne.

2016-HT-Motorsport-01

Sammen er vi et solidt og stærkt team med rigtig mange års erfaring til sammen fra motorsport i både ind- og udland,” fortæller Henrik Thomsen. ”Jacob og jeg har tidligere arbejdet sammen som mekanikere på samme hold i Supertourisme og ved flere løb i udlandet. Samarbejdet er nu fortsat med vores eget hold. De to sidste sæsoner i en Peugeot 307 gruppe N, som vi kørte klasse 1 med i DEC.”

”Vi havde sidste år Niels med for første gang som fast tredjekører, og det viste sig hurtigt, at der er et godt samarbejde mellem os alle tre. Vi deltog i fire løb og fik tre podiepladser, to pole positions og en andenplads i klasse 1-mesterskabet. Det var derfor oplagt for os at fortsætte det gode samarbejde med køb af ny bil og oprykning til klasse 2.”

Mini Cart 0

Din kurv er tom