Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

OK Legend Car Cuppen aflagde i forbindelse med GP Danmark sit årlige visit på FDM Jyllandsringen, og på Danmarks længste racerbane levede klassen op til sit renommé som Danmarks sjoveste klasse. Som altid afviklede OK Legend Car Cuppen tre løb, og her satte det lunefulde danske sommervejr sit præg på et par af løbene med generende regn, men der blev atter vist flot, spændende og ikke mindst underholdende kørsel.

Og der er langt fra faldet nogen forhåndsafgørelse forud for klassens sæsonfinale om tre uger på Ring Djursland – en situation, der gør sig gældende i såvel selve OK Legend Car Cuppen som i Old Boys-konkurrencen. Kvartetten Kenneth Jensen, Langå, Jason Watt, Herlev, Nicholai Sørensen, Sindal, og Ole Madsen, Ringsted, kæmper alle om den generelle sejr, om end de to sidstnævnte kørere skal have en god portion held i sprøjten for at kunne tage titlen.

Blandt Old Boys-kørerne kan det næsten ikke blive tættere efter weekendens løb på FDM Jyllandsringen. Kun et halvt point adskiller Jason Watt og Ole Madsen – der hver tog en sejr i Old Boys-klassementet – mens Lars Mogensen, Silkeborg, teoretisk stadig er med i opgøret. Denne outsidermulighed sikrede Lars Mogensen sig bl.a. ved at tage sin første Old Boys-sejr på den bane, hvor for snart 40 år siden blev trukket med af faderen, der dengang passede banens tank – en opgave Lars Mogensen i dag varetager.

I weekendens tre kørte løb var Jason Watt den eneste af titelkandidaterne, som fik lejlighed til at vinde generelt. OK Legend Car Cuppen bød nemlig denne gang på en gæstevisit af Mikkel C. Johansen, Slagelse, som ikke bare demonstrerede, hvorfor han sidste år vandt titlen, men også viste fighterinstinkt. Hans bil brød sammen under træningen og blev først klar til at komme på banen igen, da over halvdelen af tidtagningen var kørt. Alligevel satte han tredjehurtigste tid, vandt første og tredje heat og tog en andenplads i andet heat. Nettoresultatet var en score på 92 ud af 100 mulige point.

I det første heat fik den forsvarende mester det måske også lidt lettere end ventet, fordi Kenneth Jensen bevidst valgte ikke at presse ham, da Mikkel C. Johansen ingen rolle spiller i titelopgøret. Men som dagen skred frem, blev det dog mere vigtigt for Kenneth Jensen at kæmpe om positionerne og pointene. Her bød det tredje og afsluttende heat således på en herlig fight mellem ikke bare Mikkel C. Johansen og Kenneth Jensen, men også med Jason Watt og Nicholai Sørensen. Jason Watt nåede på et tidspunkt at komme i front, men en af hans overhalinger på vej til føringen var sket under gul flagzone, hvilket udløste en stop-and-go-straf. Til gengæld havde Nicholai Sørensen en af sine bedste løbsweekender i denne sæson, og han formåede at lægge afstand til Ole Madsen i deres kamp om den sammenlagte tredjeplads.

Finalen i OK Legend Car Cuppen køres den 16. september på Ring Djursland.

Mini Cart 0

Din kurv er tom