Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Tredje afdeling af Auto-G Danish Thundersport Championship blev søndag eftermiddag kørt på Padborg Park, hvor årets Car to lease Padborg Super Prix blev afviklet, og her lykkedes det Jan Magnussen, England, at udbygge sin føring i mesterskabet i kraft af yderligere to løbssejre – hans sejr nummer tre og fire i denne sæson.

Jan Magnussen sikrede sig det bedste udgangspunkt til det første heat, da han trods næstbedste tid i lørdagens tidtagning formåede at køre sig til pole position ved at vinde super pole-konkurrencen, hvor deltagerne konkurrerede én for én alene på banen mod stopuret. Næst-hurtigste mand i super pole-konkurrencen blev Casper Elgaard, Århus, og det var da også ham, der fulgte Jan Magnussen over samtlige 13 omgange i det første heat, men uden at være i stand til at kunne passere ham.

Den egentlige konkurrence fandt derimod sted om tredjepladsen. Den placering blev fra start indtaget af Mikkel Mac, Nykøbing Falster, der havde fået sin første DTC-sejr ved klassens seneste løb på Padborg Park, men den unge falstring kom under pres bagfra. Det var John Nielsen, Randers, og Dennis Lind, Roskilde, som satte ham under pres, og det lykkedes duoen at passere Mikkel Mac, så John Nielsen kunne erobre den sidste podieplacering.

I andet heat startede deltagerne i omvendt rækkefølge, og her var Jan Magnussen forholdsvis hurtig til at komme op gennem feltet. Allerede ved afslutningen af første omgang lå han på andenpladsen, og foran sig havde han nu blot en af dagens tre debutanter i Auto-G Danish Thundersport, Anders Fjordbach, Aalborg. Den unge nordjyde forsvarede sig godt, men i et forholdsvis langsomt venstresving gav han lidt for meget gas, hvorfor han skred rundt og havnede på græsset. Herefter var Jan Magnussen i front og blev her løbet ud.

Episoden forfremmede Casper Elgaard til andenpladsen, og bag ham var der en ny kamp om tredjepladsen mellem Mikkel Mac og John Nielsen. Det kom imidlertid til kontakt mellem duellanterne, så Mikkel Mac også snurrede rundt, mens John Nielsen blev idømt en straf, hvorfor tredjepladsen i stedet gik til Dennis Lind.

Foto: speedfoto.dk

Mini Cart 0

Din kurv er tom