Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Kasper H. Jensen, Hinnerup, fortsatte sin dominans af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, da klassen i weekenden på Ring Djursland afviklede den fjerde af sæsonens otte afdelinger. Den unge østjyde var hurtigst i såvel tidtagningen som de to første heats, men han fik aldrig muligheden for at gøre helt rent bord med en sejr i tredje og sidste heat. Det kraftige regnvejr, som søndag eftermiddag ramte Østjylland, betød nemlig, at løbsledelsen af sikkerhedshensyn valgte at aflyse den sidste del af programmet.

Helt let fik den mesterskabsførende det dog ikke på Ring Djursland. I det første heat – hvor de tyve forreste starter i omvendt rækkefølge ud fra tidtagningsresultatet – skulle han arbejde sig op gennem rækkerne, og det blev en opgave med udfordringer. Andre hurtige kørere som Nicholai Sørensen, Sindal, og Christian Høgh, Århus, fulgte med op gennem feltet.

2014-Legend-Soerensen-Hoegh-01

Nicholai Sørensen var den første, som ramte toppen, da han på den femte omgang fik passeret Lars Ebbesen, Varde, der havde ført løbet fra start. På førstepladsen fik Nicholai Sørensen et par omgange med ro, men pludselig begyndte presset bagfra at blive større. Christian Høgh var kommet forbi både Kasper H. Jensen og Lars Ebbesen, og han formåede på kort tid at lukke hullet til Nicholai Sørensen og gå i front. Nicholai Sørensen måtte også snart vige en plads til Kasper H. Jensen, der fortsatte sit avancement og med få omgange igen erobrede førstepladsen og holdt den de sidste omgange til mål.

Andet heat blev en lettere opgave for Kasper H. Jensen, selv om Nicholai Sørensen her også var i front i løbets indledende fase. Men så fik Kasper H. Jensen overhalet ham og kørte søndagens anden sejr hjem, mens Nicholai Sørensen atter måtte kæmpe mod Christian Høgh – en kamp, som han til sidst tabte, men selv om Christian Høgh fik andenpladsen, så blev han til sidst presset af Lasse Rolighed, Århus.

Netop trioen Kasper H. Jensen, Christian Høgh og Lasse Rolighed indtager nu de tre første pladser i kampen om OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor Frederik Nymark, Hadsten, dog et ganske få point efter på fjerdepladsen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom