Padborg Parks egne events ** Klik HER

OK Legend Car Cuppen er uden sammenligning Danmarks sjoveste racerklase. Med et felt på mere end 20 racerkørere, der sidder bag rattet af racerbiler, som måske kun er i 5/8-dels størrelse, men som teknisk set er meget identiske, er det en klasse, hvor der er spænding og underholdning fra første til sidste omgang. Specielt når der er tradition for, at man i det første af de tre løb lader hurtigste mand starte bagest og langsomste forrest!

Sæsonafslutningen finder sted på søndag på Ring Djursland, og her skal mesterskabet afgøres. Fire mand har mulighed for at komme helt i top for tabellen. Det er sidste års toer Nicholai Sørensen, Sindal, Ole Madsen, Ringsted, der i 2011 blev nummer to i Old Boys-kategorien, og så Jason Watt, Herlev, og Kenneth Jensen, Langå.

Reelt er det dog mellem de to sidstnævnte, at mesterskabskampen vil komme til at stå, for d’herrer Sørensen og Madsen skal praktisk taget være bedst i tidtagningen og alle tre heats for at have en chance for at overhale Kenneth Jensen og Jason Watt.

Gennem sæsonen har kampen mellem Kenneth Jensen og Jason Watt været hård. Meget hård endda. I utallige løb har de kæmpet kofanger mod kofanger, ligesom de mange gange har krydset målstregen sammen som henholdsvis etter og toer. Men de to kørere har også været i så tæt kamp, at det af og til har givet buler! Og netop buler er der ikke plads til. Begge har nemlig haft flere nul-scorer, og dem kan de ikke bruge nogen af på Ring Djursland. Her skal der simpelthen scores så mange point som muligt, og dem får man altså ved at gennemføre.

På papiret har Kenneth Jensen det bedste udgangspunkt. Han har et forspring på 21,5 point til Jason Watt i en titelkamp, hvor der er 100 point tilbage at kæmpe om. Forspringet gør det muligt for østjyden i den orange racer at køre taktisk, da han kan bevare sin føring i OK Legend Car Cuppen ved at blive treer i alle tre heats. Men udgår han i blot et af heatene, er forspringet forduftet.

Udover hovedmesterskabet afvikles der i år også en Old Boys-konkurrence for kørere på minimum 40 år. Her er kampen om noget endnu tættere. Her har Jason Watt blot et halvt points forspring til Ole Madsen, og de to kørere er heller ikke kendt for at give ved dørene i deres indbyrdes opgør.

Mini Cart 0

Din kurv er tom