Padborg Parks egne events ** Klik HER

På en solrig weekend på Padborg Park blev årets sæson indledt, ikke blot for den danske asfaltbanesport, men også i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo. Her var det Kevin Rossel, Vejle, der endte som den store triumfator, da det lykkedes ham at vinde den afgørende finale foran Kevin Verner, Silkeborg, og Ole Petersen, Bredebro.

Det blev en sæsonstart, hvor flere af favoritterne blev ramt af uheld og dermed kom rigtig skidt fra start.

Martin Andersen, Skals, var for første gang i karrieren sluttet som hurtigste mand i en kvalifikation for OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, men han fik desværre ikke meget ud af det, da hans motor gik i stykker i det første af søndagens tre løb, hvorfor han var ude. Første løb udløste en løbssejr til Frederik Nymark, Hadsten, og netop som han skulle til at følge de gode takter op i andet heat, gik en trækaksel på hans bil i stykker, så han måtte søge i pit og reparere for at blive klar til finalen.

Den tidligere Formel 1-kører og nuværende tv-kommentator var for første gang siden 2012 tilbage i et racerløb, og selv om han med en femteplads blandt de 21 deltagere i tidtagningen viste, at han bestemt ikke havde glemt sin gamle metier, drillede mekanikken, og han fik således ikke det ternede flag at se i hverken første heat eller finalen.

Trioen Ole Petersen, Kevin Verner og Kevin Rossel var til gengæld både stærkt og stabilt kørende. Det andet løb endte de således i nævnte rækkefølge indenfor mindre end et sekund, og i finalen var det også disse tre, som førte an, nu dog med Kevin Verner foran Kevin Rossel og Ole Petersen. Det så længe ud til, at de tre podieplaceringer skulle fordeles mellem dem på denne måde, men nogle omgange før mål begik Kevin Verner en fejl. Han ramte noget grus, der var kørt ind på banen, og dermed kunne Kevin Rossel gå forbi og tage sæsonens første finalesejr.

Mini Cart 0

Din kurv er tom