Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Siden OK Mobil 1 Super GT så dagens lys i 2015, har der været flere traditioner. En af dem er, at det i de fire første sæsoner hver gang har været en ny kører, som ved sæsonfinalen har kunnet løfte den største pokal op over hovedet og kalde sig mester. Den tradition blev i weekenden fortsat på Padborg Park, hvor Flexlease.nu Finalen blev kørt.

Med en solid ballast fra de seks forudgående mesterskabsafdelinger kunne Kevin Rossel, Vejle, således kalde sig mester, og dermed blev han den femte mester i OK Mobil 1 Super GT-seriens historie. Det var samtidig også det foreløbige højdepunkt i bilsportskarrieren for racerkøreren, der har været med i klassen lige siden dens start.

Til denne sæson var Kevin Rossel skiftet til Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl, og selv om teamet var debutanter i OK Mobil 1 Super GT-klassen, havde de medbragt solid erfaring fra andre serier, og med den ballast blev Kevin Rossel hurtig til ikke bare en mesterskabskandidat, men også en mesterskabsfavorit i serien. Ved finaleweekenden var der 100 point at kæmpe om, og Kevin Rossel havde et forspring på 30 points til nærmeste konkurrent. Efter tidtagningen og det første af de tre heats havde han fået udbygget føringen til 32 points, og da himlen åbnede sig før de andet heat, valgte han at køre efter at sikre mesterskabet. Godt nok fik han en skade på bilen i trængslen i andet sving, men herefter formåede han at holde sig uden for balladen, og han sikrede sig lige præcis det antal points, der skulle til, så de to sidste rivaler – Ole Petersen, Bredebro, og Mikkel Mac, Nykøbing Falster – ikke kunne indhente ham.

At mesterskabet var sikret inden finalen, skulle vise sig at være perfekt. Midt under dette løb gik Kevin Rossels bil pludselig i stå, og han endte som en af de allersidste i heatet, hvor Ole Petersen med sæsonens sidste sejr ikke blot sikrede sig andenpladsen i mesterskabet foran Mikkel Mac, men sammen med denne også gjorde Team Jørgen Hansen Biler til teammestre. Blandt Am-kørerne blev Andreas Jochimsen kåret som årets bedste.

Mini Cart 0

Din kurv er tom