Daglig ledelse

Den daglige ledelse af Padborg Park varetages af Tom Pedersen, der efter bl.a. at have været instruktør på banen i 2009 blev direktør for Padborg Park I/S. Året efter overtog han så selskabet, som han i dag driver.

Tom Pedersen er født i 1981, og han var ikke mange år gammel, førend han første gang sad i en gokart og gav gas. Rigtig gas. Som 15-årig blev han jysk/fynsk mester i karting, og siden fulgte endnu flere sejre.

I 2001 skiftede Tom Pedersen til formelbilerne, nærmere bestemt til Formel Renault 2.0-klassen, der på det tidspunkt var den førende formelklasse i Norden. I sin tredje
sæson i klassen lykkedes det ham at vinde Scandinavian Formula Renault Cup.

I 2004 kørte Tom Pedersen sin første hele sæson indenfor standardvogne, hvor han stillede op i Danish Touringcar Championship for K-Motorsport, og året efter blev han nummer tre i Fleggaard Renault Clio Cup efter at have været sæsonens mest vindende kører. I årene fra 2006 til 2010 har Tom Pedersen været aktiv i Danish Touringcar Championship, hvor han har vundet intet mindre end otte løb.

I samme periode har han med stor succes deltaget i Danish Endurance Championship. I såvel 2007 som 2009 og 2010 blev han således mester i division 2 – klassen med flest deltagere og den største konkurrence.

Selv om Tom Pedersen varetager den daglige ledelse af Padborg Park, sidder han ikke klistret til skrivebordet. Det er nemlig ham, der sidder bag rattet, når der skal gives high speed-ture i en af banens mange racerbiler.