Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Havde man efter årets første afdeling af OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo fortalt Martin Andersen, at han ved sæsonafslutningen ville stå som samlet vinder af mesterskabet, vil han have rystet på hovedet og ikke troet på påstanden. Et motorhavari sendte ham langt ned i tabellen, og da han under det første af klassens to udenlandsløb oplevede yderligere et motorhavari, så det endnu mere håbløst ud. Men en fantastisk efterårssæson, som blev afsluttet med en sejr i allersidste løb på Padborg Park, endte med at give ham mesterskabet.

Inden finaleløbet havde intet mindre end fem kørere reel eller teoretisk mulighed for at vinde titlen. Her var Ole Petersen med et forspring på hele 30 point storfavorit, men som weekenden skred frem, skrumpede hans forspring mere og mere ind. I den pointgivende tidtagning blev han blot nummer otte, mens Martin Andersen scorede maksimumpoint med bedste tid, og mens Martin Andersen i første heat sluttede på andenpladsen, blev det til en placering bagest i feltet for Ole Petersen, da han måtte i pit med et punkteret dæk. Og da de to kørere havde sluttet andet heat på henholdsvis første- og fjerdepladsen, var Ole Petersens forspring blevet reduceret til sølle to point!

Det var kort og godt den af de to kørere, som kom først i mål i det tredje og afsluttende løb, som ville vinde mesterskabet, og det gjorde Martin Andersen med en sikker start-mål-sejr, så han kunne føje endnu en titel til sit CV, som også omfatter et mesterskab i Yokohama Super Cup.

At mesterskabskampen i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo hurtigt blev reduceret til en duel, hang sammen med det gigantiske uheld, som skæmmede første heat. Et sammenstød bagest i feltet sendte to biler ind på græsset på inderkredsen, hvor de helt chanceløse ikke kunne bremse, men bragede ind i store dele af midterfeltet, som var på vej igennem første sving. Da støvet havde lagt sig, holdt flere biler stille heriblandt Michelle Gattings og Kevin Rossels eksemplarer, hvorfor løbet blev rødflaget, så man kunne få ryddet banen og foretage en ny start.

Finaleløbet på Padborg Park var også afslutning for OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor Michael Søvang Christensen blev kåret som ny mester, selv om det var Mads Skov Pedersen og Lars Bohnensach Ebbesen, som vandt weekendens tre løb.

Mini Cart 0

Din kurv er tom