Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Når AutoMester Danish Thundersport Championship i weekenden kører tredje runde af årets mesterskab, er der en kører, som vender hjem. Det er Michael Markussen, Kolding, som tidligere i sin karriere har scoret mange triumfer på racerbanen ved den dansktyske grænse.

2015-Bane-DTC-04

”Padborg Park er min hjemmebane, og jeg ser altid frem til at køre løbet på banen, for det er en bane, hvor jeg har vundet rigtigt mange løb,” fortæller Michael Markussen. ”Det var der, hvor jeg vandt mit første løb i Formel Ford og scorede mit første hattrick i klassen. Det var i 2012, og i 2013, hvor jeg blev Danmarksmester, vandt jeg en masse løb på Padborg Park, så det er en bane, som altid har været god ved mig.”

Men det bliver ikke i hans vinderbil fra Formel Ford, at Michael Markussen deltager med ved det kommende løb på Padborg Park. Det bliver i stedet i en buldrende Chevrolet Camaro fra DTC-klassen.

”Det bliver væsentligt mere trangt i min DTC-racer end det var, da jeg kørte i Formel Ford, men jeg glæder mig rigtig meget til det,” siger Michael Markussen. ”Jeg kan godt lide banen. Stykket fra enden af langsiden, ind gennem hesteskoen og ud på baglangsiden er en helt vild kombination af sving. Det er næsten uanset hvilken racer, man kører i, så spiller det bare. Den bane har bare et fedt layout.”

2015-Bane-DTC-03

Michael Markussen har taget hul på sin anden sæson i AutoMester Danish Thundersport Championship, og han har en klar ambition om, at han den 6.-7. juni skal frem i rækkerne på Padborg Park.

”Det er her, at jeg skal slå til, hvis jeg skal holde fast i min chance i mesterskabet. Ellers smuldrer det. Det gælder om at få så mange point som muligt. Jeg skal have en topplacering, og det er på podiet, at jeg skal,” siger Michael Markussen, som også er klar i mælet, når det gælder hans værste modstandere ved Padborg Park-løbet.

”Det er altid ens teamkammerat – Jan Magnussen. Det er ham, man bliver målt op imod, og så tror jeg, at Massive Motorsports to kørere Dennis Lind og Casper Elgaard vil være skarpe. Det er de tre kørere sammen med Ronnie Bremer, som jeg skal forsøge at slå.”

Mini Cart 0

Din kurv er tom