Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Padborg Park afsluttede første halvdel af årets 2018-sæson med Midsommerløbet, hvor der i flere af klasserne blev budt på mange tætte dueller og positionskampe – positionskampe, hvor der ikke blot blev byttet pladser, men også af og til maling mellem de deltagende biler.

De såkaldte Youngtimer-klasser for biler, der er mindst 15 år gamle, leverede noget af weekendens bedste race.

Efter at de to første af de i alt tre løb havde været rimeligt forudsigelige blev der i alle tre Youngtimer-divisioner givet gas i det tredje og sidste løb. I Youngtimernes division 1 for de hurtigste biler havde Brian Mikkelsen og Mick Søgaard en stort set løbslang duel om førstepladsen – en førsteplads, som Brian Mikkelsen endte med at vinde. I Youngtimernes division 3, var det trioen Lars Lundgaard, Peder Skipper og Kenneth Engelberg Olsen, som kæmpede om at være bedst, mens Kim Kønig i division 2 fik oprejsning på årets sæsonpremiere på Padborg Park.

Tilbage i april voldte teknikken i hans Peugeot 306 store vanskeligheder, men denne gang kunne Kim Kønig tage sejren i alle tre løb, men han kom dog ikke sovende til resultaterne. Specielt i andet løb blev han presset hårdt af Ole Sondrup, der kortvarigt kom forbi, men forbremsede sig og endte på andenpladsen. Længere tilbage i feltet havde BMW-trioen Tom Jørgensen, Søren Christensen og Frank Jacobsen en tæt, men underholdende kamp om de sekundære placeringer.

Special Saloon Car-klassens tre løb havde tre forskellige vindere i form af de tre Porsche-kørere Andreas Kjærgaard, Michael Bergmann og Johnny Pedersen, mens Michael Vesthave jr. vandt to af de tre løb for Yokohama Super Cuppen. Steffen Hansen scorede dobbeltsejre i Super Seven Racing, mens Mathias Vallentin klarede sig bedst med en første- og en andenplads i Yokohama 1600 Challenge.

Mini Cart 0

Din kurv er tom