Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Mikkel C. Johansen teamer op med VHA Motorsport

Et velkendt ansigt vender i år tilbage til OK Oktan 100 Super GT Danmark. Det er Mikkel C. Johansen, Slagelse, som i år starter for Peter Rasmussens VHA Motorsport.

Mikkel C. Johansen teamer op med VHA Motorsport

”Peter kender jeg fra tidligere tider, hvor jeg samarbejdede med ham i eget team – en entusiastisk herre og troldmand, som virkelig kan trimme det maksimale ud af en racerbil,” siger Mikkel C. Johansen om det genoptagne samarbejde.

”Jeg glæder mig som en lille nisse til at komme i gang med 2023-sæsonen i denne topliga, som er vokset med årene og blevet mere og mere professionel! Denne gang med et team og nogle gutter, som jeg ved, jeg kan nå rigtig langt med.”

Mikkel C. Johansen deltog sidst i OK Oktan 100 Super GT Danmark tilbage i 2019, hvor han kørte for Nymark Racing.

Foto: Mikkel C. Racing.

yogohamaFritlægNY.png
SuperGt-Ok-Oktan100-Hvid-1.png

mobilonefritlæg.png
SimSport Logo Black Stacked FRIT.png
mitjet.png
GP tours.png
okfritlæg.png
Super 2L logo png_edited_edited.png
Mini Cart 0

Din kurv er tom