Padborg Parks egne events ** Klik HER

Hvis Nicholai Sørensen, Sindal, skulle gå hen at få stress over sin hobby i år, så er der ikke noget at sige til det. Men den type stress, som den nordjyske racerkører har udsigt til, er af en helt anden type end den, som plager mange af hans konkurrenter. Det er nemlig ikke manglen på sponsorer, der vil kunne presse ham, men derimod hans program.

2013-Legend-Nicholai-Soerensen-01”Jeg skal køre både langdistanceløb i Danish Endurance Championship og så være med i Legend-klassen,” fortæller Nicholai Sørensen, der i de seneste år har været blandt topkørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

”Jeg var faktisk i den situation, hvor jeg egentlig ikke regnede med at skulle ud at køre race i år, men kontakt til en ny deltager i klassen – Mads Andersen – og hans bagland gjorde, at der pludselig var et budget på plads til et to-bils team i Legend-klassen.”

Nordjydens deltagelse i hele sæsonen i Danish Endurance Championship kom også i stand ganske pludseligt.

”Jeg blev kontaktet af Christian Rytter fra Sæby Autoteknik, som ville deltage med en VW Polo, men han manglede en kører til et af løbene, og det sagde jeg ja til. Så tilbød han mig efterfølgende at være med i alle løbene, og det takkede jeg også ja til. Inden jeg havde fået checket kalendrene,” siger Nicholai Sørensen.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen køres over otte afdelinger, mens Danish Endurance Championship udgøres af fire runder. Og de køres på de samme weekender!

”Alle løbene i Danish Endurance Championship bliver kørt om lørdagen, mens det som regel er om søndagen, at vi kører Legend,” forklarer Nicholai Sørensen. ”Men vi har en weekend på Padborg Park, hvor der skal køres en mesterskabsafdeling både lørdag og søndag, og det er samtidig den samme weekend, hvor DEC-løbet ikke går over fire, men hele seks timer. Det bliver nok lidt hårdt!”

Foto: Jørn Bonde.

Mini Cart 0

Din kurv er tom