Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Der er tale om en vaskeægte sæsonstart, når Padborg Park i weekenden åbner portene med masser af race. For det kommende Padborg Open er ikke bare årets første løb på racerbanen ved den dansk-tyske grænse. Det er også premieren på den danske sæson indenfor asfaltbaneracing.

Hovedattraktionen bliver OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, der på Padborg Park tager hul på sin fjerde sæson, og der er lagt op til en hård kamp mellem blandt andet tre af de kørere, som sidste år var med i titelopgøret. Frederik Nymark, Hadsten, Ole Petersen, Bredebro, og Kevin Verner, Silkeborg, kæmpede med næb og kløer for at få pokalen med de største ører, men måtte i stedet ende slutte i det slagne felt. Nu gør de et nyt forsøg, og det er svært på forhånd at udpege en egentlig titelfavorit.

Frederik Nymark og Ole Petersen er de mest rutinerede af de to, da de har været med siden starten på OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, og da Ole Petersen jo er sønderjyde, kan man vist ikke komme udenom, at han har noget, der ligner en hjemmebanefordel. Men Kevin Verner skal man bestemt ikke afskrive. Han debuterede sidste år i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, hvor han endte som bedste rookie på en sammenlagt fjerdeplads. Men han havde også god erfaring med sig. Forud for debuten deltog han nemlig i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor han i 2016 tog en meget sikker titel.

Netop denne klasse sørger i denne sæson også for nyt blod til OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo.

Når Padborg Open køres, har tre af de hurtigste herrer fra sidste sæson i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen således taget springet. Det gælder såvel sidste års mester, Jonas Svensson, Rønde, som bronzevinderen Mathias Storbank, Sejrup, men også Anders Elkjær, Grenaa, der vandt flere løb og blev samlet sekser, har i år valgt at tage handsken op og acceptere en ny udfordring.

Det samme gælder to kvindelige kørere. Det er Michelle Gatting, Hørsholm, og Louise Frost, Viborg, som med garanti ikke blot vil kæmpe om at være bedste repræsentant for deres køn, men også slå mændene. Og det har de tidligere i karrieren bevist, at de kan gøre…

Udover OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo består programmet ved Padborg Open også af OK Mobil 1 Legend Car Cup, Formel 4/5, Aquila Synergy Cup, Super Seven Racing og de historiske Youngtimer-biler.

Mini Cart 0

Din kurv er tom