Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Nu er vintertiden og ikke mindst ventetiden langt om længe ved at være overstået. Nu er der kun ganske kort tid til, at årets sæson begynder på Padborg Park. Og årets sæsonstart på Padborg Park er samtidig også ensbetydende med sæsonpremiere for OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

2013-Legend-Felt-03

I den kommende weekend køres der nemlig OK Mobil 1 Padborg Open på racerbanen i grænselandet, og her tegner specielt søndagens del af arrangement til at blive et sandt overflødighedshorn af fest, farver og underholdning, når de små biler fra OK Mobil 1 Legend Car Cuppen indtager banen. Godt 30 biler er tilmeldt årets løbsserie, og intet mindre end fem gange i løbet af søndagen skal de på banen for at kæmpe om placeringer, point og ikke mindst pokaler.

Om formiddagen er de små racerbiler, der er 5/8-dels kopier af legendariske amerikanermodeller fra trediverne, på banen for at køre træning og tidtagning, og om eftermiddagen står den så på tre hæsblæsende heats, hvor der for alvor vil blive kørt tæt og gnubbet skærme.

Kampen om årets mesterskab bliver nemlig hård fra start. Kenneth Jensen, Langå, er ikke bare forsvarende mester i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Han er også dobbelt mester og har derfor mulighed for at score et imponerende hattrick. Men modstanden bliver alligevel hård. En ung trio bestående af Frederik Nymark, Hadsten, Christian Høgh, Skødstrup, og Kevin Verner Jensen, Silkeborg, har i de senere år presset på, og der er ikke nogen tvivl om, at de nok skal gøre det besværligt for Kenneth Jensen at opnå sit mål.

2013-Legend-Felt-04

Men klassen tæller også en række andre garvede gutter, der vil byde ind på sejrene og top 3-placeringerne i det tre løb, der skal køres på Padborg Park den 4. maj. Tommy Laugesen, Silkeborg, har efter en række år i klassen udviklet sig til at være en topkører, mens Nicholai Sørensen, Sindal, tager et nyt angreb på mesterskabet. I sine fire hidtidige sæsoner i OK Mobil 1 Legend Car Cup er han endt på anden-, tredje-, fjerde- og femtepladsen ved årets afslutning. For ham er der nu kun førstepladsen, som gælder.

Udover OK Mobil 1 Legend Car Cuppen opfatter programmet ved OK Mobil 1 Padborg Open også løb for youngtimer, Firststop Special Saloon Car, Danish Endurance Championship foruden tre forskellige felter med motorcykler.

Mini Cart 0

Din kurv er tom