Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

En lang vinters venten er omme, for i den sidste weekend af april kan Padborg Park endelig slå portene op til en ny sæson – den femtende i den sønderjyske racerbanes historie. Og det bliver en spændende sæsonpremiere, hvor der bliver aktiviteter over begge dage, som FTZ Open strækker sig over.

Hovedbegivenheden bliver OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, og her skal Michel Nykjær, Næstved, forsøge at forsvare sit mesterskab. Sidste år blev han en ganske suveræn mester i klassen, men i år får han det med garanti sværere. Feltet i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo er nemlig blevet forstærket af flere hurtigere kørere.

En af dem er Nicolai Møller Madsen. Han indledte racerkarrieren på kartingbanen i hjembyen Søndersø, og han har høstet store triumfer i netop kartingsporten, hvor han i 2010 dels vandt Europamesterskabet, dels blev nummer tre i verdensmesterskabet. Siden er han skiftet til biler, hvor han nu er med i feltet, når sæsonen starter den 29.-30. april på Padborg Park.

En anden hurtig deltager i feltet er faktisk debutant i klassen, men ham er der store forventninger til efter hans seneste par sæsoner. Vi taler om Kevin Verner, Silkeborg, der sidste år dominerede OK Mobil 1 Legend Car Cuppen og blev mester, og nu har han så valgt at tage et skridt op og kører OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo.

Men det er ikke kun fra d’herrer Nicolai Møller Madsen og Kevin Verner, at Michel Nykjær får modstand. Flere af sidste års topkørere er med igen, og det gælder blandt andet Jesper Egebart, Vejle, og Frederik Nymark, Hadsten, som var med i toppen i 2016 og sikkert også vil være det i 2017.

Udover OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo består løbsprogrammet ved FTZ Open også af Syver Race Cup, Yokohama 1600 Challenge, Aquila Synergy Cup, OK Mobil 1 Legend Car Cup, Youngtimer og en tysk invitationsklasse, ligesom der igen bliver motorcykelløb på Padborg Parks spændende Supermotard-bane.

Lørdag formiddag er helliget træninger og tidtagninger, men allerede lørdag klokken 13.40 skydes det første løb i gang, og så er hele søndagen ellers helliget løb.

Mini Cart 0

Din kurv er tom