Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Det er en helt ny udfordring, der venter deltagerne i Danmarks sjoveste racerklasse, når fjerde afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cuppen køres på søndag. Det er nemlig hverken på en af de permanente baner eller gadebaner i Danmark, at løbet køres. Det er i stedet henlagt til Sturup Raceway, som ligger tre kvarters kørsel fra Rådhuspladsen i København.

2015-Bane-Legend-09

Sturup Raceway er kendetegnet ved at byde på dels mange sving, dels mange stigninger og fald på det 2.087 meter lange forløb, så kørerne skal nok få hænderne fulde med at få de små biler i fem ottendedels størrelse rundt.

Som altid vil konkurrencen være stor i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen, hvor det er Nils Kvorning, Viborg, der fører tabellen an. Han er i år vendt tilbage til klassen efter flere års pause, og det er derfor lettere overraskende, at han har klaret sig så godt i konkurrence med f.eks. Christian Høgh, Århus, Kevin Verner Jensen, Silkeborg, og Lasse Rolighed, Daugård.

Nicholai Sørensen, Sindal, og Kenneth Jensen, Langå, er to kørere, som også forventes at være toneangivende i feltet, og netop denne duo har noget at revanchere. De har nemlig måttet indkassere en udelukkelse fra den seneste mesterskabsafdeling på Ring Djursland, da deres motorer ikke overholdt reglementet, og de er dermed rykket tilbage i tabellen.

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører tre løb søndag på Sturup Raceway, hvor feltet tæller 32 startende.

Mini Cart 0

Din kurv er tom