Padborg Parks egne events ** Klik HER

Sæsonens tredje afdeling af Danish Endurance Championship endte med nye vindere i tre af de fire forskellige divisioner, løbsserien afvikles i. En af de nye løbsvindere var Normann Racings Søren Lund Nielsen, som i division 4 for de hurtigste biler kunne tage sin første sejr, og med sejren lykkedes det ham samtidig at overtage føringen i kampen om distancemesterskabet. Her ligger Normann Racing-køreren nu i front med et forspring på 8,2 kilometer til United Project Motorsports Dennis Nymand, som i teamets BMW Z4 ellers gjorde rent bord ved at score maksimumpoint i division 2.

Lørdagens 50 minutter lange løb udløste en generelsejr og sejr i division 4 til Lisby Racings Lamborghini Huracan Super Trofeo med Gunnar Lisby Kjær og Torben Ingerslev bag rattet. De krydsede målstregen med ni sekunders forspring til Jan Engelbrecht i Team Hyundai Danmarks Hyundai i30 TCR, som hidtil udelukkende har deltaget i internationale løb og dermed havde sin Danmarkspremiere. Det gav en sejr i division 3 med et forspring på otte sekunder til Arion Racing, hvor Christian Sørensen og Steffen Hansen sad bag rattet af den åbne bil.

Søndagens løb lignede langt hen ad vejen en gentagelse af lørdagens – i hvert fald i den forreste del af feltet. Her var det atter Lisby Racings Lamborghini Hurancan, som gik i front og lagde afstand til United Project Motorsport (Thue Henriksen/Michael Vesthave jr.), Team Hyundai Danmark (Jan Engelbrecht) og Perfection Racing (Tommy Laugesen/Claus Klostermann). Men efter det obligatoriske pitstop gik det imidlertid galt for alle de fire tophold.

Torben Ingerslev kørte således Lisby Racings Lamborghini i sandet, hvor den ikke lod sig rokke fra. Perfection Racing fik transmissionsproblemer med sin Ginetta, mens Team Hyundai Danmark blev idømt flere stop-and-go-straffe for at have kørt hurtigere end referencetiden for divisionen. Da der var mindre end ti minutter tilbage, gik det galt for United Project Motorsport, som måtte parkere sin racervogn med teknisk defekt, hvilket betød, at Magnus Holmgaard og Jonas Holgaard vandt søndagens løb generelt i Holmgaard Motorsports Volkswagen Golf TCR.

Mini Cart 0

Din kurv er tom