Padborg Parks egne events og gaver til dem der har alt. Tryk HER

OK Legend Car Cup er uden tvivl den danske banesportsserie, der har den største underholdningsværdi. Såvel for de aktive som for tilskuerne på tribunerne og langs hegnene på de danske asfaltbaner. Og netop det publikum, der tager vejen til Car to Lease Padborg Super Prix i overgangsweekenden mellem juni og juli, får virkelig noget for pengene. Såvel lørdag som søndag køres der nemlig race med de små biler.

Til dato er der blevet kørt to mesterskabsrunder, og indtil videre er hele 30 forskellige kørere kommet på scoringstavlen. Det er ikke kun interessen for at deltage i klassen, der gør OK Legend Car Cuppen spændende. Det er også jævnbyrdigheden, hvor de seks hidtil kørte enkeltheats har haft fire forskellige vindere: Ole Madsen, Ringsted, Jason Watt, Herlev, Kennie Frydkjær, Hillerød, og Kenneth Jensen, Langå, er navnene, og her er det sidstnævnte, der med sin seneste sejr, der har lagt sig i front for mesterskabet – endda med en på dette tidspunkt forholdsvis stor margen.

Kenneth Jensen hører klart til de hurtigste i OK Legend Car Cuppen, hvor han virkelig trækker på den erfaring, han har opbygget gennem sine to tidligere sæsoner i klassen. I såvel tidtagningerne som i løbene i år er han hver gang sluttet på enten første- eller andenpladsen.

Men andre vil gøre ham rangen stridig ved Car to Lease Padborg Super Prix. Da sæsonen startede på netop Padborg Park, var det Ole Madsen, som blev første vinder, og den tidligere Road Racing-kører har vist, at han også godt kan køre stærkt med fire fremfor med to hjul. En anden kører, der har taget OK Legend Car Cuppen med storm, er Jason Watt, der også har vist sig at være i stand til at vinde i de specielle biler, der er i 5/8-dels størrelse af Fords og Chevrolets modeller fra tredivernes forbudstid.

En kører, for hvem Car to Lease Padborg Super Prix bliver afgørende for sine titeldrømme, er Nicholai Sørensen, Sindal. Nordjyden var sidste år eneste alvorlige trussel til den senere mester, men i år har Nicholai Sørensen ikke helt haft samme fart i bilen. To tredjepladser er de foreløbigt bedste resultater i løbssammenhæng, som det er blevet til, og der skal altså sejre og dermed maksimumscorer på kontoen, hvis han skal på titelkurs.

Udover OK Legend Car Cup tæller programmet ved Car to Lease Padborg Super Prix også Auto-G DTC-serien, Auto-G Historic Endurance Championship, Danish Endurance Championship samt DASU Youngtimer Cup.

Mini Cart 0

Din kurv er tom