Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Det var med et lidt anderledes program, at Padborg Park afviklede sit løb i midten af september. Ved Padborg Supertourisme Night blev der således kørt race i såvel dagslys som mørke. Programmet omfattede løb helt frem til klokken 22.00 lørdag aften – to timer efter solnedgang – mens der også blev kørt race under skiftende vejrforhold søndag. Men dog i dagslys.

2015-Bane-Legend-14

Dette oplevede deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen til fulde, da de kørte tre løb lørdag og tre løb søndag. Det ene af løbene lørdag fandt sted i mørke, hvor eneste lyskilde var de forskellige projektører, der var opsat rundt omkring på banen – men det forhindrede ikke kørerne i Danmarks sjoveste klasse i at levere noget godt race for publikum, der kunne fornemme, at deltagerne lå tæt, når de kunne se de røde baglygter på bilerne forsvinde i en langt stribe væk fra publikumsområdet ud mod den fjerne vestlige del af baneområdet.

Tre kørere tegnede sig i særdeleshed for underholdningen. Det var Christian Høgh, Århus, Nils Kvorning, Viborg, og Kenneth Jensen, Langå,. Sammen fordelte de weekendens seks løbssejre mellem sig med henholdsvis tre, to og en, og sammen med folk som Tommy Laugesen og Kevin Verner Jensen, begge Silkeborg, sørgede de for ekstra action.

2015-Bane-Legend-15

I løbene måtte Tommy Laugesen nøjes med en enkelt pokal for en tredjeplads, men ellers kunne han for tredje gang i træk løfte den helt store pokal i vejret, da han atter var indehaveren af den bil i OK Mobil 1 Legend Car, som af et panel af designere blev kåret som feltets flotteste. Kevin Verner Jensen måtte i løbssammenhæng også nøjes med pokaler for sekundære placeringer, og det var faktisk lidt af en overraskelse. I søndagens afsluttende heat havde han ellers fået kæmpet sig frem igennem rækkerne, havde overtaget føringen og havde fået luft til Nils Kvorning og Kenneth Jensen, da en teknisk defekt fik ham til at tabe fart, så han røg ned på tolvtepladsen.

Efter weekendens dobbeltafdeling er der fortsat fire kørere, som kan sikre sig titlen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen. Kevin Verner Jensens og Kenneth Jensens chancer er måske lidt marginale, men ellers er der lagt op til et brag af en kamp mellem Christian Høgh og Nils Kvorning ved finalen i den anden weekend af oktober.

2015-Bane-Supeetourisme-07

Her køres der også finale for Danish Supertourisme Turbo, der var hovedbegivenheden under den mørkelagte del af løbsweekenden på Padborg Park. Her endte finalen med en sejr til Michael Outzen, Odense, som derfor fik placeret sig i en meget gunstig position.

Mini Cart 0

Din kurv er tom