Særlige rabatter den 22. juli - bare mød op!** Klik HER

På Padborg Park har man ikke holdt pause siden forgangne sæson blev afsluttet i starten af oktober. Der er siden da blevet arbejdet på højttryk omkring den kommende 2015-sæson, som starter den 18.-19. april – en sæson, som kommer til at byde på en lang række nyheder til gavn og glæde for både deltagere og tilskuere.

Den store 2015-nyhed bliver Danish Supertourisme Turbo. Det er en klasse, hvor der er lagt op til hård konkurrence, når folk som eksempelvis den tidligere rallyeuropamester Henrik Lundgaard, Hedensted, den tidligere DTC Cup-vinder Michael Outzen, Ringe, og European Le Mans Series-køreren Mikkel Mac, Nykøbing Falster, skal i kamp. Og esserne – der bl.a. skal kæmpe med unge kørere fra karting, Yokohama 1600 Challenge og OK Legend Car Cup – kommer til at kæmpe på et meget jævnbyrdigt grundlag, da deres 300 hestekræfters turboladede biler teknisk set er identiske. Det bliver en tæt kamp for kørerne – og deres mekanikere, for de skal også kunne rubbe neglene, da der er indlagt tvungne pitstops med dækskifte i løbene.

2015-Bane-Supeetourisme-01

Danish Supertourisme Turbo er på programmet ved tre af årets fem løb på Padborg Park. Foruden åbningsløbet og finalen den 10.-11. oktober vil de også køre ved Padborg Park Supertourisme Night-løbet den 12.-13. september. Og det bliver et løb, som kommer til at leve op til sin nattebetegnelse. Padborg Park anskaffer et lysanlæg, som oplyser banen hele vejen rundt, for der skal nemlig lørdag køres race med Danish Supertourisme Turbo og de øvrige klasser helt frem til klokken 22!

Lysanlægget er ikke den eneste store investering på banen i denne sæson. På langsiden vil der blive opsat tribuner med plads til op til 1.200 tilskuere – og det er vel at mærke tribuner, som det ikke vil koste publikum en krone ekstra at benytte. De er inkluderet i prisen.

En anden stor investering er indretningen af et specielt baneforløb for motard. Motard er en speciel form for motorcykelrace, som mest af alt er en blanding mellem motocross og road racing. Her skal deltagerne både køre på asfalt og på løst underlag, og samtidig vil de blive udfordret med hop og hævede sving. Motard-maskinerne vil være at opleve ved OK Mobil 1 Padborg Open den 18.-19. april.

En anden klasse, man også i 2015 vil kunne opleve på Padborg Park, er Danish Thundersport Championship, der kører det tredje af sine otte mesterskabsløb på banen den 6.-7. juni, hvor der også køres løb for bl.a. Yokohama Super Cup, Special Saloon Car og Danish Endurance Championship. De historiske racerbiler holder fast ved deres traditionelle løbsweekend i slutningen af juni – helt præcist den 27.-28. juni – mens der er to efterårsløb på kalenderen. Det er det føromtalte Padborg Supertourisme Night-løb og så finalen den 10.-11. oktober. Ved begge arrangementer bliver der lejlighed til at opleve dels Danish Supertourisme Turbo, dels OK Mobil 1 Legend Car Cup.

Mini Cart 0

Din kurv er tom