Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Det bliver en helt speciel og unik motorsportsoplevelse, som Padborg Park kan præsentere sit publikum for på lørdag, når man afvikler sin Padborg Supertourisme Night. For første gang i næsten ti år vil der blive kørt race på racerbanen ved den dansktyske grænse efter mørkets frembrud, men racerkørerne kommer ikke til at køre helt i blinde. Hen over sommeren er der nemlig blevet installeret et lysanlæg, så Padborg Park vil være badet i kunstlys, mens racerne drøner rundt på banen!

2015-Bane-Supeetourisme-05

Lørdag vil solen gå ned klokken 19.48, og da der denne aften skal køres race frem til klokken 22.00, vil der blive budt på godt to timers race i mørke og kunstlys.

Det bliver specielt den nye klasse Danish Supertourisme Turbo, man kommer til at opleve under de specielle lysforhold. Klassen afvikler om lørdagen den sjette af årets syv mesterskabsafdelinger, hvor der skal køres hele tre løb. Det første klokken 18.20, det andet klokken 20.35 og det sidste klokken 21.35. Det bliver altså to gange, at kørerne skal udfordres i mørket.

I Danish Supertourisme Turbo er det Michael Outzen, Odense, der fører. Køreren fra JM Racing er henover sommeren kommet stærkt igen efter et uheld på Ring Djursland, der sendte ham langt ned i tabellen.

2015-Bane-Supeetourisme-06

Et hattrick af sejre på Spa-Francorchamps og flere top 3-placeringer på Ring Djursland og Sturup Raceway har givet ham et solidt forspring i tabellen, hvor det er Frederik Mortensen, Fredensborg, og Johan Jokinen, København, der jagter ham på de efterfølgende pladser. D’herrer Mortensen og Jokinen er hver noteret for en sejr, og de skal i den grad sørge for at få deres sejrsrate i vejret ved Padborg Supertourisme Night, hvis de skal forsøge at indhente den mesterskabsførende Outzen.

 

Det bliver ikke kun Danish Supertourisme Turbo, man vil kunne opleve lørdag på Padborg Park. Løbsprogrammet omfatter også en afdeling af OK Mobil 1 Legend Car Cup samt løb for Zenergy Super Challenge, Formel Ford og nordisk BMW Cup. Og når kørerne i Danish Supertourisme Turbo kører over målstregen klokken 22.00, stopper festen ikke her. Så vil bandet Mechanical Wing spille op i festteltet.

Mini Cart 0

Din kurv er tom