Padborg Parks egne events ** Klik HER

OK Mobil 1 Legend Car Cuppen er ubetinget Danmarks sjoveste racerklasse og publikums helt store kæledække. De små racerbiler – der er i 5/8-dels størrelse af en række amerikanermodeller fra trediverne – leverer altid tæt og underholdende race, og de er naturligvis også med på programmet, når Padborg Park lørdag afvikler sit årlige storløb, Night Race.

Og den mesterskabsafdeling bliver anderledes end alle de andre løb, som deltagerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen kører på de danske baner. For når det sidste af lørdagens tre løb for klassen køres på Padborg Park, bliver det efter mørkets frembrud!

Årets OK Mobil 1 Legend Car Cup har udviklet sig til et tæt og meget spændende mesterskab, hvor flere kørere har chancer for at blive mestre, selv om sæsonen er ved at gå ind i sin afgørende fase. Jonas Kempel Svensson, Rønde, topper tabellen og har et solidt forspring til sine forfølgere, men med en så intens og komprimeret afvikling, som tilfældet bliver ved Night Race, kan alt ske. Et uheld i tidtagningen eller i det første løb kan betyde, at de sidste løb kan resultere i nulscorer. For når både tidtagningen og de tre løb alle udløser mesterskabspoint, gælder det om at være med fremme. Hele tiden.

 

Netop sådanne uheldssituationer har Jonas Kempel Svenssons fire mesterskabsrivaler alle oplevet i denne sæson. Calle Helbo, Rønde, havde det således ved sæsonpremieren på Padborg Park. Michael Søvang Christensen, Grindsted, gjorde det ved det efterfølgende løb på Ring Djursland. Mathias Storbank, Give, havde dårlige løbsweekender i såvel Århus’ som Københavns gader, mens Kasper Bruun, Ribe, heller ikke fik en særlig høj score med sig hjem fra Copenhagen Historic Grand Prix.

Mens kampen om hovedmesterskabet i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen langt fra er afgjort endnu, er den om noget endnu tættere blandt feltets oldboys-kørere.

Bjarne Rasmussen, Hadsten, Henrik Vejen, Tune, og Kim Schmidt Petersen, Hadsten, ligger før lørdagens Night Race adskilt af bare 22 points. Det svarer til det antal point, som en enkelt andenplads i et løb eller en tidtagning udløser. Og sæsonen byder på 24 løb og otte tidtagninger!

Udover OK Mobil 1 Legend Car Cuppen vil man ved Padborg Park Night Race også kunne opleve OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo, Renault F4 / Formel 5, Yokohama 1600 Challenge og Aquila Synergy Cup i kamp på racerbanen. Men udenfor er der også masser af aktiviteter, man som publikum selv kan deltage i. Der er således mulighed for at købe sig til både køreture i en sportsvogn eller en flyvetur i en helikopter hen over banen, mens løbene foregår.

Mini Cart 0

Din kurv er tom