Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Luften vil blive tyk af røg og øregangene fyldt med lyden fra de hvinende dæk, når der køres finale i Dansk Drifting Serie den 5.-6. oktober på Padborg Park. Og det vil først være i den afsluttende knockout-konkurrence blandt de bedste driftere, at afgørelsen vil falde. Afgørelsen om, hvem der tager titlen som Danmarks bedste i den første landsdækkende løbsserie herhjemme.

”Hidtil har drifting været kørt som enkeltstående løb, men efter et par prøvearrangementer sidste år gik vi sammen med en række af Danmarks bedste driftere om at skabe en landsdækkende turnering,” fortæller Preben Jensen, der er drifting-ansvarlig i Motor Sport Sønderjylland. ”Vi har i år kørt på både Ring Djursland og FDM Jyllandsringen, og nu gælder det så finalen på Padborg Park.”

Fem afdelinger er gået forud for finalen på Padborg Park i den første oktober-weekend, og der er lagt op til en spændende afslutning, hvor der er specielt én kører, som konkurrenterne vil forsøge at slå.

2013-Drifting-01

”Det er Jimmi Hansen, som de andre vil holde øje med,” siger Preben Jensen. ”Fire ud af fem gange i år er han nået hele vejen til finalen, hvor han har vundet to gange, så han er helt klart en kører, som de andre drifter frygter at møde alt for tidligt i finalerunden. For hvis de skal ud i twin-driften mod Jimmi Hansen allerede i en ottendedelsfinale, så kan det godt være, at de ikke går videre.”

Men selv om Jimmi Hansen er favorit til at tage den samlede sejr i Dansk Drifting Serie, så er der store åbenhed omkring de næste medaljeplaceringer.

”Når det gælder kampen om anden- og tredjepladserne, så er der faktisk intet mindre end fem kørere, som har mulighed for at være med,” siger Preben Jensen. ”Her tror jeg, at vi kommer til at opleve nogle spændende drifting-dueller mellem folk som Martin Lemvig, Martin Hjermitslev, Kenneth Hansen og Kenn Egtved.”

2013-Drifting-02

Specielt Kenn Egtved er spektakulær og med sin BMW, der er forsynet med blink på taget i bedste politi-stil, er han et sikkert hit hos publikum.

”Men der vil være masser af andre gode driftere med i finalen på Padborg Park, for selv om de måske ikke har mulighed for at erobre en medaljeplacering, så vil de forberede sig godt til næste sæson. 2014 tegner nemlig til at blive en meget spændende sæson i Dansk Drifting Serie,” slutter Preben Jensen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom