Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Der er lagt op til et meget spændende Padborg Park MC Prix i den kommende weekend. Løbet på Danmarks hurtigste racerbane ved den dansktyske grænse er tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i Road Racing, og der er lagt op til nogle hurtige og nervepirrende løb blandt en række af Danmarks bedste motorcykelkørere.

De to hurtigste klasser ved Padborg Park MC Prix bliver SuperBike- og Superstock 1000, der starter i samme felt, og hvor motorcyklerne med deres næsten 200 hestekræfter er i stand til at nå et pænt stykke over 200 km/t, inden der skal bremses for enden af Padborg Parks langside.

Michael Møller Pedersen, Nykøbing Mors, er på sin italienske Aprilia tårnhøj favorit til at tage sejren i SuperBike-klassen, da han ankommer til Sønderjylland som ubesejret. Blandt kørerne i Superstock 1000-klassen hersker der derimod langt større åbenhed. Steven Tirsgaard, Give, og Jan Jespersen, Herlev, har nemlig delt førstepladserne i årets hidtil kørte løb mellem sig og kun få point adskiller dem i toppen af tabellen, men de skal ikke forvente at blive de eneste, som kæmper om sejren. Unge Simon Tirsgaard, Give, er nemlig kommet rigtig godt med, siden han for et par år siden rykkede op blandt de absolut hurtigste maskiner, mens man heller aldrig skal afskrive veteranen Ulrik Døssing Nielsen, Kjellerup, som er kendt for at kæmpe hele vejen til det ternede flag.

En anden spændende klasse ved Padborg Park MC Prix bliver Superstock 600, hvor intet mindre end 22 forskellige kørere er kommet på scoringstavlen i årets to hidtil kørte DM-afdelinger. Det bliver en klasse, hvor man i den grad vil kunne opleve en tvekamp mellem nogle af sportens mest rutinerede kørere og nogle af dens nye navne.

John Høj, Hornslet, og René Prang, Kjellerup, har vundet mange Danmarksmesterskaber i deres karrierer, og de hører derfor til blandt favoritterne, selv om John Højs favoritværdighed i høj grad hænger sammen med vejrliget. Regnvejr er nemlig ikke just østjydens livret. Bonny Laursen, Horsens, og Felix Valentin, Herlev, er forholdsvis nye kørere i Superstock 600. Det er ikke mindre end et par år siden, at de på Padborg Park havde nogle drabelige dueller i Rookie 600-klassen, men nu kæmper de med om det officielle Danmarksmesterskab i Superstock 600, hvor de hver især står noteret for en løbssejr i år.

Motorcykelprogrammet ved Padborg Park MC Prix fuldendes af dels to Rookie-felter for henholdsvis 600 og 1000 cm3-maskiner, dels hele to Classic-felter. Interessen for at køre Road Racing på en historisk motorcykel vokser i disse år, og det har fået arrangørerne til at dele de mange Classic-maskiner op i to felter efter motorcyklernes størrelse og ydeevne.

Mini Cart 0

Din kurv er tom