Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Kørerne i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen afsluttede søndag deres sæson på Padborg Park, hvor de sidste medaljer skulle fordeles. Mens det på forhånd var givet, at Kasper H. Jensen, Hinnerup, havde sikret sig såvel det generelle mesterskab som Rookie-titlen, så herskede der stadig stor spænding om udfaldet blandt klassens oldboys-kørere.

Den regerende mester – Freddy Veje, Kirke Hyllinge – var inden Padborg Finale 2014 blevet hægtet af medaljeopgøret, som i stedet stod mellem Kim Petersen, Hadsten, Carsten Rahbek Nielsen, Spjald, og Lars Mogensen, Silkeborg. Sidstnævnte kører havde et om ikke gigantisk, så dog stort forspring forud for finalesøndagen, men han vidste om nogen også, at man først kender slutresultatet, når sidste løb er kørt. Lars Mogensen har nemlig således en bronze- og en sølvmedalje fra de to seneste sæsoner i sin bagage, og specielt hans sølvmedalje er et eksempel på, hvordan lykken kan vende. Før 2013-sæsonens allersidste løb førte han med fire point, men da løbet var kørt, var han syv point efter!

2014-Bane-Legend-Mogensen-Lars-01

2014-udgaven tegnede til at blive en gentagelse.

I søndagens andet heat blev Lars Mogensen involveret i et sammenstød, og han måtte humpe i pit med en bil, der havde betydelige skader. Mekanikere kunne nødtørftigt udbedre de værste af dem, så han kunne komme tilbage i løbet, men selv om han endte to omgange efter løbets vinder og var den sidste kører, som blev klassificeret, så var hans forspring skrumpet noget ind, da Carsten Rahbek Nielsen var blevet næstbedste oldboy efter Freddy Veje. Og i tredje og sidste heat satte Carsten Rahbek Nielsen alt ind på at vinde oldboys-klassen. Han var første mand over målstregen blandt de mindst 45 år gamle kørere, men Lars Mogensen kunne med en fjerdeplads sikre sig titlen med et forspring på blot 14 point.

2014-Bane-Legend-Nymark-Frederiksen-01

Generelt tilhørte dagen i OK Mobil 1 Legend Car Cuppen dog Frederik Nymark, Hadsten. Efter to uheldige mesterskabsafdelinger, der sendte ham helt ud af mesterskabskampen, var han opsat på at slutte året af med manér. Og det gjorde han. Hurtigst i tidtagningen, og så ellers et avancement fra tyvende- til førstepladsen i første heat, en start-mål-føring i det næste og noget, som lignende en gentagelse i tredje heat. Men på sidste omgang fik hans motor udsættere, og han måtte til sidst lade sig passere af Lasse Rolighed, Århus, der med sin sejr kunne tage andenpladsen i OK Mobil 1 Legend Car Cup foran Christian Høgh, Århus, hvis sølvdrømme forsvandt sammen med olien i hans bil i andet heat – et oliespild, der også endte med at sende fire konkurrenter ud af spillet.

Mini Cart 0

Din kurv er tom