Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Programmet for den tolvte sæson på Danmarks hurtigste racerbane ligger nu fast, og der er lagt op til en 2014-sæson på Padborg Park, hvor enhver med interesse for motorsport på to og fire hjul kan få styret sin lyst.

Sæsonen tager sin begyndelse med OK Mobil 1 Padborg Open, som køres i den første weekend af maj, og her vil det være to af de næsten faste programpunkter på det sønderjyske bane, som dominerer programmet. Det er premieren i henholdsvis Danish Endurance Championship og OK Mobil 1 Legend Car Cuppen – to klasser, som også er på programmet ved efterårets to løb på Padborg Park.

2013-SSC-felt-01

Fire motorcykelklasser for såvel moderne som klassiske maskiner er også opleves ved OK Mobil 1 Padborg Open, og en gang senere vender de tilbage til Padborg Park. Det sker ved det årlige Padborg Park MC Prix, hvor weekenden den 31. maj og 1. juni er helliget race med motorcykel fra morgen til aften.

Første halvdel af sæsonen afsluttes med Padborg Park Midsommer, der køres den 28.-29. juni. Traditionen tro er det ved dette løb, at Danmarks bedste racerkørere indenfor den historiske motorsport gæster banen, hvor der også bliver mulighed for at opleve bl.a. Firststop Special Saloon Car og Formel Ford.

Formel Ford er også med på programmet ved det første af efterårets to løb, som bliver Super Dæk Padborg Prix den 13.-14. september. Padborg Finale 2014 den 4.-5. oktober afslutter ikke blot den sønderjyske banesportssæson, men også den danske. Ved efterårets to løb bliver der mulighed for at opleve OK Mobil 1 Legend Car Cup, Danish Endurance Championship samt en række andre bilsportsklasser.

Det detaljerede 2014-program for Padborg Park kan ses her.

Mini Cart 0

Din kurv er tom