Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

En af Danmarks største kæder af værksteder og dækcentre går i den kommende sæson ind i Danmarks sjoveste racerklasse. Det er Super Dæk Service, som i år bliver en af de officielle sponsorer for OK Mobil 1 Legend Car Cuppen.

”Legend Car Cuppen er den største klasse i dansk motorsport. Det er den, der har flest deltagere, vel at mærke deltagere, som favner bredt, og derfor appellerer klassen til et stort publikum. Det giver os masser af muligheder for synlighed, og det er på den baggrund, at vi har valgt at gå ind i klassen som sponsor,” fortæller Jonas Højland Pedersen, der er adm. direktør for Super Dæk Service.

2013-Bane-Legend-02

Super Dæk Service-kæden har eksisteret i fyrre år og er i dag landsdækkende med 60 værksteder, hvor 350 medarbejdere servicerer biler af alle mærker og modeller.

”Til at starte med bestod kæden af rene dækcentre, men for 8-10 år siden udvidede vi til også at foretage udskiftning af sliddele som eksempelvis olie og bremser,” forklarer Jonas Højland Pedersen. ”I dag er alle vores nye centre delt i to dele, hvor dækdelen er for sig og det mekaniske værksted er for sig. Her har vi mekanikere, som alle er uddannet på vores eget akademi, hvor de har gennemgået en række kurser, så de kan klare reparationer på alle typer biler uanset årgang.”

Super Dæk Service-kædens karakteristiske logo vil ikke kun blive synlig i forbindelse med klassens løb på de danske racerbaner, men også i forbindelse med det store dobbeltløb, som til september skal køres på Padborg Park.

”Her har vi valgt at gå ind som officiel løbssponsor for løbet, som kommer til at hedde Super Dæk Padborg Prix,” siger Jonas Højland Pedersen.

Super Dæk Padborg Prix bliver afviklet den 13.-14. september på Padborg Park, hvor der hver dag vil blive kørt tre løb.

Mini Cart 0

Din kurv er tom