Intet er afgjort på forhånd, når man ved weekendens Flexlease.nu Finale på Padborg Park skal finde navnet på årets mester i OK Mobil 1 Super GT. Efter en sæson med seks mesterskabsafdelinger skal det hele afgøres, og hele syv af de godt 20 kørere i feltet har en chance for at kunne kalde sig mester anno 2019!

Nogle kørere har dog bedre chancer end andre. Eksempelvis regnes Kevin Rossel, Vejle, som klar favorit blandt de fleste. Dels fordi han fører mesterskabet, dels fordi han har vundet tre af sæsonens seks finaler. Langt hårdere odds har Andreas Jochimsen, Nørre Alslev. På syvendepladsen er han 98 point efter Kevin Rossel, og med 100 point at kæmpe om ved Flexlease.nu Finale har han stadig muligheden for at blive mester. Men det kræver, at falstringen gør rent bord i det sønderjyske, ligesom Kevin Rossel i realiteten skal totalskade sin racer allerede inden tidtagningen, der i klassen også er pointgivende.

Midt imellem de to finder vi de fem andre titelkandidater. De er Kevin Rossels teamkammerat hos Team Flexlease.nu / Strøjer Tegl, Christian Sørensen, Aarhus, de to teamkammerater fra Team Jørgen Hansen Biler, Mikkel Mac, Nykøbing Falster, og Ole Petersen, Bredebro, samt Kevin Verner, Silkeborg, og Martin Andersen, Løgstrup.

Mikkel Mac og Martin Andersen er de to kørere, som er tættest på Kevin Rossel i tabellen, og Martin Andersen kender om nogen fornemmelsen af at være den jagende. Det var han også under sidste års finale. Her indtog han en beskeden fjerdeplads i tabellen inden finalerunden, men stærk og solid kørsel henover weekenden endte med at give ham mesterskabet med sølle tre points forspring.

Hvorvidt midtjyden kan gentage præstationen, kan man kun gætte om. Men viljen til at vinde er der, og det er den også hos Mikkel Mac. Han regnes af mange som feltets hurtigste kører, hvilket sejrene i dels Super GT-klassens første løb på FDM Jyllandsringen, dels ved årets Night Race taler deres tydelige sprog om. Men tabellen viser også, at han flere gange har været forfulgt af uheld. Så flasker det sig i weekenden for køreren, som i 2016 debuterede på Le Mans, kan han tage det femte mesterskab i OK Mobil 1 Super GT.

Mini Cart 0

Din kurv er tom