Der kom italiensk fuldblod på førstepladserne, da årets tredje og fjerde afdeling af Danish Endurance Championship blev afviklet på Ring Djursland. Og der var vel at mærke tale om en premieresejr på den svære racerbane, for aldrig tidligere var der her blevet kørt race med Lamborghinier.

Lørdagens løb blev vundet af Lisby Racing, hvor Gunnar Lisby Kjær, Lemvig, og Torben Ingerslev, Struer, i en Lamborghini Huracan Super Trofeo kom først i mål, mens det dagens efter var en tilsvarende bil kørt af Michael Rosenkilde Nissen, Middelfart, og Lasse Sørensen, Svenstrup, for Dream Concept Motorsport, som sejrede. Men også et tredje team var med i kampen om de største pokaler. Det var United Project Motorsport, hvor Thue Henriksen, Isenvad, og Michael Vesthave jr., Aarhus, kørte andenpladser hjem i weekendens to løb.

Til søndagens løb var det ellers sidstnævnte mandskab, som havde sat deres Mitjet-racer på pole position, men allerede på den første omgang blev de passeret af Lisby Racings Lamborghini. Senere begyndte Dream Concept Motorsports tilsvarende bil også at presse på bagfra, og til sidst måtte United Project Motorsport afgive tredjepladsen, men kampen fortsatte godt hjulpet af, at der gennem løbet blev indsat safety car flere gange, så feltet blev samlet.

Med mindre end ti minutter igen havde Lisby Racing 11 sekunders forspring til United Project Motorsport, som igen var mindre end tre sekunder foran Dream Concept Motorsport. Men så blev Lisby Racing idømt en 30 sekunder lang stop-and-go, hvilket rykkede teamet ned på tredjepladsen. United Project Motorsports Mitjet-racer førte nu løbet, men føringen blev kort. Blot to omgange senere blev bilen overhalet af feltets anden Lamborghini, som dermed sikrede Dream Concept Motorsport sejren.

Ligesom de to Lamborghini-teams delte sejrene i generalklassementet og division 4 for de hurtigste biler, var der heller ingen teams, som i de øvrige divisioner kunne vinde begge afdelinger.

I division 1 blev løbssejrene fordelt mellem de to Peugeot-teams HH Racing og Normann Racing. I division 2 gik førstepladserne til henholdsvis Kia Danmark Racing og Dan Agro Racing, mens vinderne i division 3 var henholdsvis Perfection Racing Europe og Insight Racing.

Mini Cart 0

Din kurv er tom