Padborg Parks egne events ** Klik HER

Den 8. oktober er store finaledag på Padborg Park. På racerbanen ved den dansk-tyske grænse køres FTZ Supertourisme Finalen, og her skal de tre sidste løb køres i OK Mobil 1 Supertourisme Turbo – de tre løb, der skal afgøre, hvem der bliver årets mester.

Meget er endnu åbent i mesterskabet, for det er kun ganske få point, der adskiller de forreste i tabellen.

I midten af september blev næstsidste afdeling kørt på Ring Djursland, og her bragte Frederik Nymark, Hadsten, sig i front for tabellen med henholdsvis tre og 18 points forspring til de to forfølgere Michel Nykjær, Næstved, og Ole Petersen, Bredebro. Men ikke alle point kan tælles med, når det endelige regnskab skal gøres op den 8. oktober. Så skal de dårligste placeringer slettes, og derved vender billedet. Så er det i stedet Michel Nykjær, der er i front, og det med et forspring på ti point til Frederik Nymark, mens Ole Petersens fortsat er på tredjepladsen, yderligere otte point efter.

Alle de tre topkandidater til titlen har haft deres op- og nedture gennem sæsonen.

Vanevinderen Michel Nykjær havde således sin bedste løbsweekend ved OK Mobil 1 Supertourisme Turbos enlige udenlandske optræden på Rudskogen Motorsenter i Norge, mens Ole Petersen oplevede det foreløbige højdepunkt for sin sæson på Ring Djursland for nylig. Til gengæld er Frederik Nymark den af de to kørere, der har klaret sig bedst, når der har skullet kæmpes om point på Padborg Park – og det er jo netop hér, at finalen i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo skal udkæmpes. Og den unge østjyde har gode minder fra sin seneste optræden i det sønderjyske, for det var nemlig ham, der sejrede ved Padborg Park Night Race i starten af september!

Deltagerne i OK Mobil 1 Danish Supertourisme Turbo kører lørdag eftermiddag deres tidtagning – som også giver point til mesterskabet – mens alle tre løb finder sted søndag eftermiddag. Udover denne klasse tæller programmet ved årets sidste Padborg Park-weekend også OK Mobil 1 Legend Car Cup, Aquila Synergy Cup, Syver Race Cup, RSH Cup samt det store felt af Youngtimere – racer, der har mere end 15 år på bagen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom