Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

Generelt har det været de rutinerede og erfarne kørere, der har domineret årets hidtil kørte løb i OK Legend Car Cuppen, men ved den seneste afdeling af mesterskabet, der blev kørt ved Car to lease Padborg Super Prix, var det ungdommen personificeret i en enkelt kører, der slog til.

Det var den kun 16-årige Frederik Nymark, Hinnerup, som søndag slog dem alle sammen. Hvad enten det var Kenneth Jensen, Langå, der førte OK Legend Car Cuppen før weekendens løb, eller den tidligere professionelle kører, Jason Watt, Herlev. Alle fik de lov til at opleve synet af baghjulene på den diminutive racerbil styret af den unge racerkører, som først i foråret fik racerlicens.

Veteranerne gjorde ellers deres til, at de atter ville gå af med sejren. Ved søndagens første løb startede trioen Ole Madsen, Ringsted, Kenneth Jensen og Jason Watt fra de tre bageste pladser, men arbejde sig som sædvanligt med en række flotte overhalinger op gennem feltet med kurs mod de forreste pladser.

Men også Frederik Nymark arbejde sig frem i rækkerne. Han var startet fem pladser foran favoritterne, men foretog alligevel mere end 15 overhalinger på vej mod den førsteplads, som han på femte omgang overtog fra Lasse Rolighed, Århus. Men herefter var der dog ikke bare tale om paradekørsel for teenageren. Han måtte på et tidspunkt se sig passeret af Kennie Frydkjær, Hillerød, men det lykkedes ham dog at tilbageerobre føringen og dermed erobre sin første sejr i OK Legend Car Cuppen.

At der ikke var tale om en enlig svale, understregede Frederik Nymark i de to efterfølgende heat. I det andet løb kørte han sig fra femte- til andenpladsen og måtte kæmpe hårdt for at passere Tommy Laugesen, Silkeborg, Kennie Frydkjær og Ole Madsen. I tredje og sidste heat blev det også til en sejr for Frederik Nymark, som her dog fik to placeringer foræret. Det skete, da Jason Watt og Kenneth Jensen ramte ind i hinanden under en duel om førstepladsen på Padborg Parks langside – en kollision, der sendte begge kørere ud af løbet.

Weekendens to sejre og to andenpladser – det blev nemlig også til en enkelt i lørdagens afdeling – rykkede Frederik Nymark frem på en sammenlagt femteplads i OK Legend Car Cuppen, hvor det dog fortsat er de garvede og rutinerede kørere, som fører tabellen an. Jason Watt fik således fem ud af seks mulige podieplaceringer, og det betyder, at den tidligere DTC-mester nu fører OK Legend Car Cuppen an med 17,5 points forspring til Kenneth Jensen, mens han har overtaget førstepladsen i den såkaldte Old Boys-kategori fra Ole Madsen.

Mini Cart 0

Din kurv er tom