Find den perfekte gave til manden og kvinden med benzin i blodet** Klik HER

I 2015 blev der tænkt alternativt på Padborg Park. Hvorfor skal et racerløb absolut slutte sidst på eftermiddagen? Ville det ikke være sjovere, hvis der blev kørt race om aftenen, når solen er gået ned, og det er blevet mørkt? Det var nogle af de spørgsmål, man stillede sig selv, og slutresultatet blev Night Race.

Arrangementet blev en succes fra start, og med ét slag blev løbet det uofficielle sæsonhøjdepunkt på racerbanen ved den dansk-tyske grænse. Og på lørdag bliver Flexlease.nu Night Race Super GT afviklet for femte gang.

Hovedbegivenheden bliver – ligesom i alle andre år – OK Mobil 1 Super GT-klassen, hvor det er den næstsidste af årets syv mesterskabsafdelinger, der skal afvikles. Og det er et mesterskab, der er stor spænding om.

Sidste år var det Martin Andersen, der vandt Night Race, og efter en dårlig forårssæson var det netop den sejr, som sendte ham på mesterskabskurs. I år har han en titel at forsvare, og racerkøreren fra Andersen Motorsport har behov for et godt resultat ved Flexlease.nu Night Race Super GT. Han indtager nemlig aktuelt andenpladsen i mesterskabet efter Kevin Rossel, der er i gang med sin femte sæson i klassen, og som efter sit skifte til Team Flexlease.nu Strøjer Tegl for alvor er blevet en mesterskabskandidat.

Det er Ole Petersen også. Sidste år var det køreren fra Bredebro, som førte mesterskabet lige indtil sæsonens allersidste løb, men måtte se sig slået. Han er derfor meget opsat på at få revanche.

Mens trioen Kevin Rossel, Martin Andersen og Ole Petersen kæmper om årets mesterskab i OK Mobil 1 Super GT, kan sejrherren i den femte udgave af Flexlease.nu Night Race Super GT godt blive en helt anden.

Den professionelle racerkører Mikkel Mac, som i udlandet kører Ferrari i GT-klassen, har gennem sæsonen vist sig som ikke bare en af feltets uheldigste kørere, men også en af de hurtigste. Kan han denne gang undgå uheld, kan han blive kører nummer fem, som får sit navn på listen over vindere af Night Race efter Michael Outzen (2015), Jesper Egebart (2016), Frederik Nymark (2017) og Martin Andersen (2018).

Efter en træningsdag fredag går Flexlease.nu Night Race Super GT for alvor i gang klokken 12.00 lørdag. Det første af de tre heats for OK Mobil 1 Super GT-klassen køres i fuldt dagslys klokken 15.25, mens kørerne ikke får meget hjælp fra solen, når de to sidste løb starter henholdsvis klokken 20.25 og 21.25.

Mini Cart 0

Din kurv er tom